Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ersin Düzen ‏@ersinduzen

sneijder'in hollanda tv'ye açiklamasi: "galatasaray'a gelmemi mourinho tavsiye etti. teklifi o'nun sayesinde kabul ettim"

beyler açık konuşalım, sezon sonunda elmander-melo-ujfalusi gider , baros zaten bu ay gider , musleraya çok iyi teklif gelirse gidebilir , kalır elde amrabat-riera-dany-eboue-sneijder , yabancı sayısı 5e inse bile fazla koymaz bize

j6l7s.jpg

iyi defans olsa sıfır çekmezdi veya bu kadar gol yedirmezdi takımına

oh be 12 sayfa geriden okuyarak basa geldim simd F5 zamani ...

bu arada beyler sakın medyanin oyununa gelmiyelim... zaten hepsi FBJK adamlari aralarinda 1 2 tane temiz olan anca cikar

Serhat Ulueren Demirören ile ne programlar yapti

Sergen zaten malin teki, Cris yorumu benim Sneijder FB'de yorumundan bile daha efsane

Diger kanallarda hepsi bir bir Koc reklamlari sayesinde ayakta kaliyorlar kuslar hakkinda herseyi iyimser yaparlar bizde olmiyan seyleri polemik yapmaya kalkarlar..

En iyi cevabi oyuncularimiz sahada bizler ise Galatasarayimizi destekliyerek sahib cikarak yapariz. Bunlar simdiden bizi düsürmek icin toplantilar bile yapiyorlardir.

Renktaşlar azönce kuzenle msnde toplu konuşuyoduk kuzenim fransada kalıyor

Lille taraftarları panike düşmüşler Chedjou Galatasaraya gidecek die

Sneijder transferi bize dünya gözünde acaip hava kattı valla, tüm Lille taraftarı Galatasarayda para çok Sneijderi aldılar başkanlarıda Ünal Aysal Chedjou Galatasaray gider die ağlıyolarmış :D

beyler açık konuşalım, sezon sonunda elmander-melo-ujfalusi gider , baros zaten bu ay gider , musleraya çok iyi teklif gelirse gidebilir , kalır elde amrabat-riera-dany-eboue-sneijder , yabancı sayısı 5e inse bile fazla koymaz bize

Muslera gitmesiiiinnn :sad007:

fatih hoca bizim efsanemiz ama ileride belki başkan olur ki yakışır hocamıza.mourinho yu td miz olarak görürrsek şaşırmam

Ersin Düzen ‏@ersinduzen

sneijder'in hollanda tv'ye açiklamasi: "galatasaray'a gelmemi mourinho tavsiye etti. teklifi o'nun sayesinde kabul ettim"

ben kendim dinledim mourinho demedi van gaal tavsiye etti diyo, bu millet neresinden uyduruyo anlamis degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt