Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder ; Galatasaray'a gelmemi Mourinho tavsiye etti..

bu şikeciler cidenn ezik ya eksiozluteki wesley sneijder yorumların hepsine bakıyorum sırayla bunlarla anıldığı günlerde neler demişler neler:)ne çocuk kalmış ne turkıye sevgısı falan fılan.şimdi ise boş transfer diyorlar:))tam ezikler

bu şikeciler cidenn ezik ya eksiozluteki wesley sneijder yorumların hepsine bakıyorum sırayla bunlarla anıldığı günlerde neler demişler neler:)ne çocuk kalmış ne turkıye sevgısı falan fılan.şimdi ise boş transfer diyorlar:))tam ezikler

Bırak abi lütfen, onlar vizyon takımı vizyonsal hocalarıyla biz gibi yaşlı (28) adamlara para vermiyorlar geleceğe yönelik transfer yapıyorlar Belhanda'yı alarak lütfen hem Belhanda Sneijder'den daha iyi bi kerem...

neyse iyi geceler herkese

424374_525889590789807_327095054_n.png

gece gece duyum yok beni yaran bir capsle karşınızdayım. yanlıs anlamayın sabriyi çok severim ve son maçlarda ki başarısından dolayı takdirimi kazandı. güldüm sizde görün istedim :D

önce snijder size gelirmi derler. geldimide. iyi olsa inter size niye ucuza sattı derler. eger b.k atacaksan her türlü kulp bulursun. napsınlar avunmaları lazım. bazı kişileri avutmaları lazım. kendilerini tatmin etmeleri lazım. adamın biri alexin istatistiklerini gösterip 10 da birini başaramamış dedi snijder için. düşün yani o düşünememiş:D

İmza töreni ne zaman renktaşlar?

Yarın sağlık kontrolünden sonra düzenleyecekler.Sağlık kontrolü de saat 11'de.Bilgin olsun renkdaş...

belhanda gelmeyecek bunlara sanıım başkanları açıklama yapmış satmam falan diye

Yeni geldim isten, baska transfer haberleri varmi??

Belhanda için inter devreye girse ne güzel olur ,çifte darbe .. :ayatollah:

Kalp'den giderler vallahi .

Belhanda için inter devreye girse ne güzel olur ,çifte darbe .. :ayatollah:

Kalp'den giderler vallahi .

Aykut kocaman var yetmiyormu :D :trollface:

Nerdeyse Belhanda icin üzülecem... Zaten Fenerbahce den genc futbolcunun yetistigi ve isim yaptigini hatirlamiyorum.. bilen varsa eklesin...

Bir tek isim yapmis veya belirli bir seviyeyi yakalamis oyunculardan bir Volkan var bir de Gökhan Gönül var baska hangi oyuncu genc yasta geldiyse kariyetti o imzadan sonra bitti maf oldu...

Burak Yilmaz ordan cikip yine gol krali olmasi mucizevi bir olaydir ( o Günlerde bize gelseydi simdi kesin Avrupada oynuyor olurdu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt