Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hiç izlemedim ben çok mu iyi?

bana göre. kolo toure gençliği. parlama yaptığı dönemlerdeki gibi.. çok hızlı mı değil, ama tam bir defans oyuncusu. ofans özellikleride az değil. acayip istikrarlı biri.. tek bir durum var. bonservisi 6-7 aşağı değildir..

Lille : Accord Chedjou-Galatasaray- Mercato365

Calciomercato Galatasaray, non solo Sneijder | CALCIOMERCATO.IT

ohaannsss, sabah gördüm. forumda paylaşılmıştır mutlaka.

bu adamı almak inanılmaz seviye atlatır bize.. izlemişliğim var...

Çok çok iyiyse bu sene bence Şampiyonlar Liginde oyanamasa da olur ligde kullanırız..

Detaylı bir açıklama yapabilecek var mı ? mesela solbek yan meksii olabilir mi?

Aleyküm Selam

15 gün bekledik, 1 günde bitirdik Sneijder'i :)

Chedjou'yu NTVSpor da verdiğine göre, iş ciddi...

Eboue Semih Chedjou Dany

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Burak Amrabat

Muslera ile birlikte 7 yabancı oluyor. Terim'in kafasında ne var çok merak ediyorum. Solbeke alınacak yerli yok, ne yapacağız bakalım...

chedjou zor bonservis bedeli de az değil bence alınma olasılığı az

bana göre. kolo toure gençliği. parlama yaptığı dönemlerdeki gibi.. çok hızlı mı değil, ama tam bir defans oyuncusu. ofans özellikleride az değil. acayip istikrarlı biri.. tek bir durum var. bonservisi 6-7 aşağı değildir..

Bir stoper alacaklar orası kesin, ben mutlaka yerli olsun derim sebebide ilerideki yabancılar açısından rahatlamamız olur, defansa 4 yabancı çakınca ileride amrabat-sneijder-melo 3lüsünden sadece ikisi oynayacak. O yüzden alsınlar Taşçıyı.

Hem zaten robbeni alırsak cl de oynayamıyormuş:sgr:

Aleyküm Selam

Eboue Semih Chedjou Dany

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Burak Amrabat

Muslera ile birlikte 7 yabancı oluyor. Terim'in kafasında ne var çok merak ediyorum. Solbeke alınacak yerli yok, ne yapacağız bakalım...

-

Çok riskli bir transfer. kupa maçlarında defans oyuncularımızın %90'ı milli takımlarında olur. Fatih Terimin aklında ligde sol bek tercihini hakan baltadan yana kullanmak var.. Kadro şu şekilde olur: Muslera - Eboue - Semih - Dany(veya yeni yabancı stoper) - Hakan - Melo - Selçuk - Hamit - Amrabat - Sneijder - Burak

Aslında Sneijder aracılığıyla Hollandalı bir stoper veya solbek bulamazmıyız koşa koşa gelir adamlar.

-

Çok riskli bir transfer. kupa maçlarında defans oyuncularımızın %90'ı milli takımlarında olur. Fatih Terimin aklında türkiye liginde hakan baltadan yana tercih kullanır bence. Kadro şu şekilde olur: Muslera - Eboue - Semih - Dany(veya yeni yabancı stoper) - Hakan - Melo - Selçuk - Hamit - Amrabat - Sneijder - Burak

Afrika kupası bundan sonra yaz dönemi yapılacak

Oha Anzhi 12 milyon euro net artı 4 milyon bonus ... kabul etmemiş...

Futbol oynamak istiyorum , efsane olmak istiyorum demiş ve Türkiye'yi seçmiş..

Hoşgeldin yeni Hagi..

https://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2013-01-21%2023:11:00

Bir izleyin tekrardan hayran olacaksınız..

Aleyküm Selam

Eboue Semih Chedjou Dany

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Burak Amrabat

Irmak fransada da gününü gün edecek desene usta:D

Aslında Sneijder aracılığıyla Hollandalı bir stoper veya solbek bulamazmıyız koşa koşa gelir adamlar.

Renktaşım Hollanda'dan defans hariç her adamı al.Avrupa'nın en iyi hücum hattı dersen kimse sana ne diyorsun demez ama Avrupa'nın en kötü savunma hattıda dersen kimse ne diyorsun demez.Bir ara Olsson diyorduk o ne oldu ki o iyiydi aslında :)

Bu Moratti reis bir güzellik daha yapmaz mı acep?:asd:

Çok çok iyiyse bu sene bence Şampiyonlar Liginde oyanamasa da olur ligde kullanırız..

Detaylı bir açıklama yapabilecek var mı ? mesela solbek yan meksii olabilir mi?

stoper ve ön libero oynayabilir..

bu adam çok önemli..

ayrıca kusuruma bakmayında serdar taşcı dışında, diğer tüm stoperler yerli olarak ancak yedek olur.

kolo toure asıl çözümdür ama adam milli takımda, şurda kalmış 6-7 gün. gelmesi imkansız.

toulosue adamda alınabilir ama pek fazla dikkatimi çekmedi.

Yabancı stoper bana anlamsız geliyor. Hele bonservise 8-9M vereceksek alalım Serdar Taşçı'yı önümüze bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt