Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forumun bile şaftını kaydırdın başkan helal olsun sana:yenieek:

Sneijderde önce: chadli,djurcic,s.aziz:mad:

Sonra: Tevez,Robben,Toure,Mou:weqweq:

Kubilay Türkyılmaz: "En kısa sürede Türkiye'ye gelip Galatasaray taraftarıyla maç izlemek istiyorum."

O kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Neticede Serdar da Alman ekolünde yetişmiş bir oyuncu. Her hafta Bayern, Leverkusen, Dortmund, Schalke, Werder gibi takımlara karşı ilk 11 çıkıyor. Bence Serdar'ın tek negatif tarafı sık sakatlanması. Chedjou tank gibi namussuz :)

Yok abi gerçekten bayaa fark var inan bana :asd:

Şampiyonlar liginde adam gibi bir yerlere bir hedefe yürümek istiyorsak adam gibi bir Stoper şart...

Takımın iskeleti derler ya Mesela UEFA kupasını aldığımız kadronun iskeleti..

Taffarel-Popescu-Hagi-Hakan

Şu anki kadromuzda : Muslera-???-Sneijder-??? durumundayız..

Bu Chedjou'yu izleyenler Dany'nin futbol bilgisi yüksek olannı diyorlar ki ben Dany'i seven biri olarak hemen alınmalı diyorum..

Muslera-Chedjou-Sneijder-??? olur..

Yabancı kontenjanı doluyor diye düşünen arkadaşlara diyeceğim .. Stoperdeki ikilin taş gibi olacaklar..

Seneye Ortasahaya Gökhan İnler veya Alper Potuk transferi ile yabancı kontenjanı rahatlatılır..

-----------Muslera------

----Maicon-----Semih----Kompany-----Clishy

-----------İnler Selçuk Sneijder---------------

------------Tevez------Kaka-------------

--------------Agüero--------------------

Başlarım yabancı sınırlamasına bu kadroyu istiyoruz.:weqweq::weqweq::weqweq::weqweq::weqweq:

-----------Muslera------

----Maicon-----Semih----Kompany-----Clishy

-----------İnler Selçuk Sneijder---------------

------------Tevez------Kaka-------------

--------------Agüero--------------------

Başlarım yabancı sınırlamasına bu kadroyu istiyoruz.:weqweq::weqweq::weqweq::weqweq::weqweq:

Premier Ligini bile katlar bu kadro alşsfkkşasl :D

Aguero

Dzeko

Bunlarla gelin bana.........:cool:

Beyler Messi diye bir futbolcu ile ilgileniyomusuz taniyan varmi ?

Boyu kücükmüs ama kafa toplarina cikamiyormus bence almayalim..

Sezon sonunda cok büyük 2 nöbet var arkadaşlar haızrlanın. Biri Burak'ın yanına yaratıcı forvet diğeri Melo'nun yerine ortasaha :asd:

Rentaşlar; biz bu barış cen akkayayla geçen yıılarda bca der ve dalga geçerdik; hatta forumdan biri bilerek buna duyum vermişti(timsah) ve bu sazan kendi forumunda paylaşmış daha sonra arkadaşın ben sana yalandan duyum verdim açıklamaları ile rezil olmuştu kendi sitesinde. Bilmediğimden soruyorum , sonradan (ben forumda yokken) bu adam tutturmayamı başladı , çünkü nöbetin başından beri bu adamın tweetleri paylaşılıyor ve kimse de adama sallamıyor.:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt