Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ntvspor son dk geçiyor hawkinsi . hemen sözleşmesi feshedilmeli

Selam beyler Ben David Hawkins gündeme ilişkin acıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu. Birgün dayanamadım geçtim kasaya çektim otu sonra maça çıktım. Herkesten özür diliyorum. Belki affedilirim diye umuyorum. Haberleri bekleyin. Öptüm kib bye.

bu ne şimdi, espiri desen değil??? otu çeken senmisin??

Transfer Nöbeti

Beyler keyif verici yasaklı maddeymiş. İsmail Şenol söyledi

yasaklı madde doping değilmiş , keyif verici bir yasaklı maddeymiş

Sözleşmesi feshedilmeli üstüne aldığı paranın belli miktar fazlasında da ceza kesilmeli.

performans artırıcı değil keyif verici yasaklı maddeymiş

Selam beyler Ben David Hawkins gündeme ilişkin acıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu. Birgün dayanamadım geçtim kasaya çektim otu sonra maça çıktım. Herkesten özür diliyorum. Belki affedilirim diye umuyorum. Haberleri bekleyin. Öptüm kib bye.

Şu kuşu kafese koyun ..

senin kadar rezil yorum yok..Sneijder transfer oldugunda millet cosarken sen hala laf atiyordun..

sen nesin kardesim..

azizspor hawkins olayının takipçisi olur hemen

onlar taurasiyi zamaninda sucsuz oldugu yerde kofdular. Herkez kendi aynasina baksin ilk önce bu konularda. spor dünyasinda bu tür olaylar ola biliyor. Adamlar baskiya dayanamiyor doping yapayim diyor herhalde. Bu tür sporculari ebediyen men cezasi verilme bence.

keyif verici yasaklı madde. terime bak.. yasaklı ama keyif veriyorr:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt