GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 15

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,8K
Sayfa
15/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman bize sallıyor da kendi aldığı maaşı da kazanamayan ne milyonlar var. Adi herif eziğe yatarlar ya bir de deli oluyorum. Çıkıp TV de kahve ağzıyla iki üç adama gider yapıp atıp tutup milyarları cukkalayan babam sanki adiler sizi.

erman iyice saçmalamaya başladı serhat 30 milyon euro maliyet dedi erman euroyu görmeyen kaç insan vardır türkiyede falan diyor. bunlardaki kafa neyle oluyorsa aynısından ben de istiyorum.

Hadi Ünal baskan, Imparator Terim birlik olun artik bir de sol bek önemi var... artik bu ligi 3-4 yil boyu tartismasicza domine etme zamani geldi!!!!

Abi bu transferi telegol amma abartıyor 30 milyon euro diye. Fener meyralesh e 20 verince hiç kimsede tık yok. Amma iki yüzlü medya...

sneijder'e artik geldi gözüyle bakiyorum en az 1 transfer daha yapmamiz lazim, takimda eksik cok, fazla havaya girmeye gerek yok. baska transfer yapmazsak medya olumsuz bir sonucta sneijder'e laf bulmak isteyecektir. oradan buradan stoper-sol bek-kanat bunlardan en az birisi yapilmali, kiralik olur, ucuz olur birseyler olsun da.

Tribun Dergi ‏@tribundergi

DEDIKODU Arda Turan > Inter

___

Moratti: Galatasaray bize ilginc bir teklif yapildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt