GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 29

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,5K
Sayfa
29/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu refik akin denen arkadasta kesinlikle bir seref aydin kompleksi var. bunun baska bir aciklamasi olamaz :-)

arkadasin son attigi mesajlara goz attim da, bu kadar sıkıntı yapmasina gerek yoktu. zira soylemedigim seyleri de soylemisim gibi algilamis.

ben forumda ya da baska bir yerde "transfer bugun aciklanacak" gibi bir sey soyledim mi? "bir süre sonra" ibaresini kullandim.

bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok refik kardes :-)

https://i48.tinypic.com/vxkrc3.jpg

https://i49.tinypic.com/28kol0h.jpg

https://i47.tinypic.com/2hf2ps3.jpg

not: ben seref :-) bu kuzenin prof.

Neden sana kompleks yapayım.? Gelip burda umut tacirliği yapmana sıkıntı yapıyorum ama. Bir süre sonra gelecekmiş lafa bakar mısın Allah aşkına? o kadarını hepimiz biliyoruz. Söyle kimden duydun, kim söyledi, ne zaman uçağa binecek vs vs. Somut bişey söyle de adama haksızlık etmişim diyerek özür dileyeyim senden.

ulan site çökünce resmi açıklama geldi zannetmiştim , büyük bir heyecan ve hevesle Gs.org'a girdim sonra gene hayal kırıklığı :sad007:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Cold Fear - 20.01.2013 21:54[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Fas milli takımının yedeği‚ Fransa liginin 12.si Montpellier´in oyuncusu Belhanda´nın peşinde 20-25 milyon euroluk transfer peşinde koşanlar‚ bu adamı pahalı buldu.

Senelerce alamayacağımız ya da verdiğimiz paraya değmeyecek adamların peşinde koşup‚ bize faydalı olacak adamları kaçırdık.

Teşekkürler Aykut Kocaman!

Bu ne Krasic aşkıdır‚ bu ne Belhanda aşkıdır.

Adam da ilk bizim ilgilendiğimiz‚ ama Fransa liginde oynamadığı için Aykut Kocaman´a beğendiremediğimiz adamı aldılar.

Geçmiş olsun.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaşlar bu iş bitti. duyumcuların dediklerine bakmayın artık. uluslararası tüm haberler wesley galatasarayda diyor. artık nöbette sadece resmi siteyi bekleyelim. duyumcuların demesiyle açıklanmayacak. mevkisinde dünyanın en iyilerinden belki ilk 3 e girecek bir oyuncuyu takımımıza kazandırıyoruz. diğer eksiklerimizi kapattığımız takdirde büyük fark yaratacak bir oyuncu. tek başına mucize beklemeyelim. şimdi bir sol bek ve stoper transferine yoğunlaşalım. yine nöbette heyecanlı günler geçireceğiz.

Arkadaşlar bu iş bitti. duyumcuların dediklerine bakmayın artık. uluslararası tüm haberler wesley galatasarayda diyor. artık nöbette sadece resmi siteyi bekleyelim. duyumcuların demesiyle açıklanmayacak. mevkisinde dünyanın en iyilerinden belki ilk 3 e girecek bir oyuncuyu takımımıza kazandırıyoruz. diğer eksiklerimizi kapattığımız takdirde büyük fark yaratacak bir oyuncu. tek başına mucize beklemeyelim. şimdi bir sol bek ve stoper transferine yoğunlaşalım. yine nöbette heyecanlı günler geçireceğiz.

:yenieek:

alper mert ‏@alpermertt

Sneijder birazdan resmi siteden aciklanacak imzalar atildi hayirli ugurlu olsun

ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt