GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 30

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,5K
Sayfa
30/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelsin Store'ye gidip parçalı yada beyaz formayı alıyorum arkasına da 10 numara Sneijder yazdırıyorum. Kuşlar çatır çatır çatlasın:):)

Storelere hucum arkadaşlar.

ya şu sinan engini twitlelim çıktığı yere sokalım bir şey yapalım deli ediyor beni yaaa bir bok olmaz diyor sneijder gelse de adam resmen böyle dedi ya bu kadar koymaz ki bir transfer ya

box to box la alakası yok defansif olarak hiç bir şey beklemeyin bu adam tamamen hücuma dönük oynayan bu oyuncu. muhtemelen melo selçuk orta sahasının önünde oynayacak. tek forvete düşeceğiz. kontenjana takılmamak için de bir türk stoper şart. bizim için en büyük kazanç da amrabatın daha iyi oynayabileceği bir sisteme dönmüş olacağız. sneijderin yanında kayserideki amrabatı da izlemeye hazır olun.

herkes kanat oyuncumuz yok diyor da 4-4-2 de kanatlarda oynayan oyuncular klasik kanat gibi oynamaz. içeriye kat ederek oynar ortasahaya daha yakın oynarlar o sebeple kanat oyuncumuz yok gibi görünüyor. amrabat bu sisteme uyum sağlayamadı çünkü kanat oyuncusu olarak oynayamıyor 4-4-2 sisteminde. sneijderin gelişi kesinlikle ona da yarayacak.

kusura bakma renktas... cok yanlis tanimliyorsun., Sneijderin gerektiginde Orta sahanin merkezinde bile oyniyacak kapasitesi var bir ara mecbüriyetten Milli takimda bu mevkide oynadi, Ajax zamaninda sol acik olarak basladi sonra forvet arkasi... Van der vaart ile birlikte yan yana orta sahada...

orta sahanin her bölgesinde oynayacak bir oyuncu. Sneijder ön libero mevkisinde yüzde 70 verim verir, tabiki en verimli pozisyonu forvet arkasi "oyun kurucu" ama mecburiyet olursa sol sag her yerde oynar diyelim orta sahanin.

Yaptığın ayıp.Bir iki duyumda sen verde bu işler nasıl oluyormus bir de senden öğrenelim.

Bu kadar saf olmayın be kardeşim. Adam sizleri kullanarak prim yapıyor. Onun yaptığı duyumu afedersin ebem de yapar.

Biraz bizim basından biraz dış basından karıştır malzemeyi, on numara duyumcu olursun. Zaten 50 tane duyum salla, 1 tanesi tutsun kral duyumcu oluyorsun ama yatan 49 duyuma bakan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt