GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 31

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,4K
Sayfa
31/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderin bu sene giyecegi forma numarasi ile mi forma alsam, ya da 10 numara ile mi yazdirsam? Son dakika is bozulmasa bari rezil olmayalim :asd:

Alper Mert şu an Sedat Doğan'ın yanında, diyorsa doğrudur siteyi f5'lemeye başlayalım

Protokol müdürümüz 1 saat önce herkesin kaynağı oydu.Yarın açıklanacak dedi.Şimdi kusura bakmayın az sonnra resmi siteden açıklanacak dedi twitterdan

Bu gece açıklanacağını sanmıyorum artık. İstanbul'a geldikten sonra açıklanma ihtimali daha yüksek gibi.

Su Turk Media'si artik resmen bulanti vermeye basladi adamlar reyting icin ne serefsizlikler yapiyorlar. Ya GS TV disinda kanal seyretmeyecegim artik ciddiyim. Sneijder hepinizi duduklesin emmi!!!!

Fatih Terim sneijderi istemiyorsa ben de istemiyorum gelmezse üzülmem demiştim. ama kasımpaşa maçından sonraki basın toplantısı, ertesi gün yaşananlar, yemek olayı vs. den sonra fatih terim istememesine rağmen bu transferi kesinlikle yapamazlar. Fatih Terim zekasıyla yönetim içinde onu istemeyenlere karşı büyük bir üstünlük kazandı ve artık onun da sneijderi istediğine ve şartlarını kabul ettirdiğine kesinlikle inanıyorum. olayların bu kadar hızlı bir şekilde sonlanmasında Terim in rolü büyük kesinlikle. I love you Fatih hocam.

Bu kadar saf olmayın be kardeşim. Adam sizleri kullanarak prim yapıyor. Onun yaptığı duyumu afedersin ebem de yapar.

Biraz bizim basından biraz dış basından karıştır malzemeyi, on numara duyumcu olursun. Zaten 50 tane duyum salla, 1 tanesi tutsun kral duyumcu oluyorsun ama yatan 49 duyuma bakan yok.

Sanki Şeref Aydın sadece bu transferde duyum verdi. Tüm duyumcularla karşılaştır Şeref Aydın en yüksek duyum oranına sahip. Neyse sen belli ki tanımıyorsun Şeref Aydın'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt