Refik Arkın
Tecrübeli Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
.
.
Gs Tv internette 10 dakika geriden geliyor.
Alper Mert kim?
Lube Ayar @lubeayar
giden iki puana değil, sneijder'in galatasaray'a "evet" demesine üzülüyorum.. beni biraz rahat bırakın..
lubeyi teselli edecek cesaretli biri var mı beyler:confused:
Ah be! Keşke Mehmet Ali Birand görseydi Sneijder'in Galatasaray'a geldiğini
Şimde sen benim saflığımı filan bırakta şu yatan 49 duyumunu soyle bakayım.Ya da şerefin yanıldığı bır kac duyumu soyle oyle bol keseden sallama.
Bırakın kardeşim bu işleri. 10 gündür bu kolpa heriflerin yüzünden insanlar burda helak oldu. Bunlara prim vermeyin artık. Resmi siteden açıklansın kutlarız transferi.
Resmi siteden açıklanmadan ''Snejder galatasaray'da'' diye konu açınca artık sinirler koptu, kimsin sen yahu? Lafa bak bi süre sonra açıklanacakmış, verdiği duyuma bak. ulan o kadarını biz de biliyoruz.
Bırakın kardeşim bu işleri. 10 gündür bu kolpa heriflerin yüzünden insanlar burda helak oldu. Bunlara prim vermeyin artık. Resmi siteden açıklansın kutlarız transferi.
Resmi siteden açıklanmadan ''Snejder galatasaray'da'' diye konu açınca artık sinirler koptu, kimsin sen yahu? Lafa bak bi süre sonra açıklanacakmış, verdiği duyuma bak. ulan o kadarını biz de biliyoruz.
Şimde sen benim saflığımı filan bırakta şu yatan 49 duyumunu soyle bakayım.Ya da şerefin yanıldığı bır kac duyumu soyle oyle bol keseden sallama.
Dünyanin en iyi "10 Numara Mevkisi Oyunculari"
1.
2.
3.
4.
5.
?????
(Pirlo, Xavi demeyin, bunlar deep playmaker, Selcuk inan, geriden oyun kuran, daha cok 8 Numara)
Ah be! Keşke Mehmet Ali Birand görseydi Sneijder'in Galatasaray'a geldiğini
sertaç kaynak kim çabuk söyleyin
ulan site çökünce resmi açıklama geldi zannetmiştim , büyük bir heyecan ve hevesle Gs.org'a girdim sonra gene hayal kırıklığı :sad007:
Avukatı mısın kardeş sen? Sırf 10 gündür verdiği duyumlar bile yeterli eskilerden Podolski, Shakiri'ye vs vs filan hiç girmiyorum. Sitede kaynak göstermeden duyum vermek yasak ayrıca. Neyi tartışıyoruz biz?
sertaç kaynak birazdan galatasaray org ta acıklanacak diye tweet atmıştı, kaldırdı daha sonra tweeti..