GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 33

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,3K
Sayfa
33/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce forumdan çıktım kapıyordum bilgisayarı herkes birazdan açıklanacak demeye başladı. Şimdi yine çıkıyorum. Açıklanırsa gelirim. :D

sertaç kaynak birazdan galatasaray org ta acıklanacak diye tweet atmıştı, kaldırdı daha sonra tweeti..

Şimde sen benim saflığımı filan bırakta şu yatan 49 duyumunu soyle bakayım.Ya da şerefin yanıldığı bır kac duyumu soyle oyle bol keseden sallama.

Avukatı mısın kardeş sen? Sırf 10 gündür verdiği duyumlar bile yeterli eskilerden Podolski, Shakiri'ye vs vs filan hiç girmiyorum. Sitede kaynak göstermeden duyum vermek yasak ayrıca. Neyi tartışıyoruz biz?

Bırakın kardeşim bu işleri. 10 gündür bu kolpa heriflerin yüzünden insanlar burda helak oldu. Bunlara prim vermeyin artık. Resmi siteden açıklansın kutlarız transferi.

Resmi siteden açıklanmadan ''Snejder galatasaray'da'' diye konu açınca artık sinirler koptu, kimsin sen yahu? Lafa bak bi süre sonra açıklanacakmış, verdiği duyuma bak. ulan o kadarını biz de biliyoruz.

Kusura bakmayın da bunların içine yöneticilerimizi de dahil ediceksiniz ozaman da malum onlarda zaman ve saat vermişlerdi!

Bırakın kardeşim bu işleri. 10 gündür bu kolpa heriflerin yüzünden insanlar burda helak oldu. Bunlara prim vermeyin artık. Resmi siteden açıklansın kutlarız transferi.

Resmi siteden açıklanmadan ''Snejder galatasaray'da'' diye konu açınca artık sinirler koptu, kimsin sen yahu? Lafa bak bi süre sonra açıklanacakmış, verdiği duyuma bak. ulan o kadarını biz de biliyoruz.

10 günlük kolpa herif mi? Baya güldüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt