GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 34

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
591,3K
Sayfa
34/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimde sen benim saflığımı filan bırakta şu yatan 49 duyumunu soyle bakayım.Ya da şerefin yanıldığı bır kac duyumu soyle oyle bol keseden sallama.

srfydn

''basel ve shaqiri’yle kesin olarak anlastik. ancak bonservis bedeli ve transferin ne zaman duyurulacagi hakkinda net bir bilgilm yok. fakat. ''

https://forum.donanimhaber.com/m_56783922/tm.htm

twitter hesabını kapatmasa daha çok bulurum da.

srfydn

''basel ve shaqiri’yle kesin olarak anlastik. ancak bonservis bedeli ve transferin ne zaman duyurulacagi hakkinda net bir bilgilm yok. fakat. ''

https://forum.donanimhaber.com/m_56783922/tm.htm

twitter hesabını kapatmasa daha çok bulurum da.

Bak bunları biliyoruz zaten.Podolski Shaqiri onlarda patladı.Onlarda yönetim de patladı ama. Benim kızdığım şey o kadar doğru verdiği bilgilere rağmen hala bu kadar laf söylenmesidir. Ayıp yani

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
deivid-zico - 20.01.2013 22:00[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

4 yıl transfer yapmayalm sampıyon olma sansımız 0

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:rolleyes:

işte öyle bir mecburiyet yok söylediğin mevkiide o görevi yapabilecek oyuncular mevcut. sneijder geldi diye hoca selçuğu mu kesecek? bunun olması imkansız o sebeple en iyi oynayacağı mevkide oynar. ön liberoda şu an oynaması çok çok zor daha da önemlisi bu mevkide oynatılması onun yeteneklerine hakaret olur.

ah renktas oyniyacak diye birsey dedimmi ben ? Veya yok bu kesilecek yok o kesilecek diye tanimliyan bir yazim varmi?

Sen oyuncu profilini yazdin ben de hafiften hatirlattim, Sneijder bir cok mevkide oyniyabilir diye.. oyuncuya mevki zorunlugu vermisim gibi cevap yazmani gercekten anliyamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt