GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 59

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
590,6K
Sayfa
59/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Agliyorum arkadas ya. Sneijder geldigine degil ama. Bu sürec bittigi icin agliyorum . gecemiz gündümüzü karistirdik forumca. haykirdik bagirdik. bu sürec ne kadar zordu be...

yinede Transfer mutlu son ile bittigi icin ayri bir mutluluk yasiyorum tabiki :)

Sürecin başından beri Sneijder Galatasaray gibi bir takıma gitmez diyen, sürekli dalga geçip fenerbahçe sempatizanlığı yapan bu herife yüklenelim beyler.

Cristiano Acconci ‏@MrAcconci

Sneijder sold for €7.5m only??? I cant believe no one wanted him, poor guy had no choice but to join Gala lol

Ynt: Transfer Nöbeti

Nediyor ya bu sinan Engin denen vuvuzela!!!

Içipte mi çıkıyorlar canlı yayına.

Nedir bu cekememezlik hayret bişey ya

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben size karşı hakaret etmedim. Hatta bu forumda tartıştığım, kavga ettiğim insan sayısı çok azdır. Sizinle de amacım kavga etmek falan değil. Ama bu kadar fake duyumcuların olduğu yerde artık patlama düzeyine geldiğimizi normal karşılaman gerek diye düşünüyorum.

15 gündür duyumcular yüzünden uyumadık, ders çalışmadık, işleri ihmal ettik vs vs. Sinirler kopma seviyesinde çoğu insanda. Ben sizi tanımıyorum, kafadan mı atıyorsunuz yoksa çok fazla tanıdığınız var mı bilmiyorum. Ama madem bu kadar iddialısınız, en azından duyumların kaynağının ismini vermeden bile bize ufak ir ip ucu verseniz burda insanları daha çok mutlu ederseniz. Sinir sistemi falan kalmadı Snejder'in transferi sürecinde.

Abdullah abi'ye söz verdim sizinle alakalı kimseyle yazışmayacağıma dair. Sadece size yazıyorum ve şahsınızla ilgili de benim bir sıkıntım yok. Kaynaksız duyumlar bıktırdı sadece, olay bundan ibaret.

bence ozur borclusun.

BBFLrEJCYAAWXjX.jpg:large

şunu bol bol paylaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt