GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 60

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
590,5K
Sayfa
60/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Gelmez diyip bu transfer dönemi boyunca provakatörlükten başka bir işe yaramayan arkadaşlara selam olsun.

Bende gelmez diyordum fakat GS ya da wesley i sevmediğimden değil di. Bizi tercih edeceğini tahmin etmiyordum ve bende herkes gibi gelmesini çok istiyordum. Ayrıca hiçbir zamanda kimseyi provoke etmedim. Sevincinden dolayı elin sürçtü diye düşünüorum renktaşım ve sana kucak dolusu saygı ve sevgilerimi iletiyoum.

Cevap: Transfer Nöbeti

BBFLrEJCYAAWXjX.jpg:large

:asd:

Hepinizden özür diliyorum spor programları öküz dolu öküz .. sığır bunlar...

Ulen gerizekalılar Galatasaray sayesinde futbol konuşuyorsunuz.. Beyinsizler..

Bakın ne konuşuyoruz Sneijder'i , oynayacağı oyunlaru kısaca SPOR konuşuyoruz...

Şike konuşuluyor mu ? teşvik, mahkeme, hakim konuşuluyor mu ? Gerizekalılar..

Türk Futbol tarihinin 2.büyük transferi( 1-Hagi) yapılıyor birisi alacağı parayı diğer azizie uşağı kel aynakta Q7 gibi olurmuş diyor...

Çatlayın beyinsizler topluluğu çatlayın.. Gökmen O maskeyi neyse sen anladın...

Beyler evde sevincimi belli etmem gerek napayım akıl verin içime atarsam patlayacam:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Umarım hava alanında karşılama olayı olmaz. Büyük takımın taraftarının yapacağı iş değil bu. Oyuncu onu görünce burda kral sanıyor kendini. Öyle karşılanan hiçbir kimse başarılı olamadı.

Lig başlamadan ilk hafta rakipler size 1 puan yaklaşacak ama Sneijder gelecek kabul mü deseler çoğumuz balıklama atlardık :asd: Galatasarayın kaybettiğ bir hafta sonu hiç bukadar güzel olmamıştı :ayatollah:

Aziz Yıldırım: "Sneijder ile ilk önce biz görüştük dolayısıyla psikolojik üstünlük bizde."

Hepinizden özür diliyorum spor programları öküz dolu öküz .. sığır bunlar...

Ulen gerizekalılar Galatasaray sayesinde futbol konuşuyorsunuz.. Beyinsizler..

Bakın ne konuşuyoruz Sneijder'i , oynayacağı oyunlaru kısaca SPOR konuşuyoruz...

Şike konuşuluyor mu ? teşvik, mahkeme, hakim konuşuluyor mu ? Gerizekalılar..

Türk Futbol tarihinin 2.büyük transferi yapılıyor birisi alacağı parayı diğer azizie uşağı kel aynakta Q7 gibi olurmuş diyor...

Çatlayın beyinsizler topluluğu çatlayın.. Gökmen O maskeyi neyse sen anladın...

Adam değiller Ergün adam değiller. AHaber'de Turgay ile Gürcan maliyetinde takıyorlar ama çıldırıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt