GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 84

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
589,1K
Sayfa
84/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Heyecanlıyım buluşmak için,Fatih terim le hiç tanışmadım ama hakkında çok şey duydum onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum,haftasonu için oynarmısın sorusuna ise büyük maçları oynamayı severim,taraftarlarla güzel zamanlar geçiricez ve güzel anılarımız olacak.

Adam dedigin budur iste! resmen canli baglantida resmen Taraftari gürürlandiracagim ve sevindirecegim diyor. helal olsun!!!

Wesley Sneijder: ''Çok iyiyim… kararımı verdiğim için rahatladım.''

Wesley Sneijder: "Çok heyecanlıyım şu anda… Galatasaray dünya çapında büyük bir kulüp. İlk maçım için sabırsızlanıyorum."

Wesley Sneijder: "Fatih Terim hakkında çok fazla şey duydum ve biliyorum. İtalya kariyerini biliyorum. Birlikte çalışmak harika olacak…"

Şeref Aydın gerçekten bu işi biliyor.. Bu saatten sonra laf söyleyen çarpılır.. Geçen hafta Salı veya Çarşamba'ydı.. Oğuz Altay Perşembe, Cuma diyordu.. Şeref Aydın.. İş bitti ama İstanbula gelmesi 1, 1,5 haftayı bulur demişti hakikaten 1 haftayı buldu neredeyse...

HELAL OLSUN!!

Aynen öyle. Şeref Aydın'ı çekemeyip laf atanlar oluyordu. Biraz saygı... Adam zaten başka bişey istemiyor. Sadece saygı yeterli.

Kanaltürk te bjk maçında oynayamam diye çevirmişler adam oynarım dedi bu kadar mı olur şerefsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt