GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 87

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
589,1K
Sayfa
87/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vaybee uzun zaman sonra hakiki,sönmemiş,tutmasa bile satabileceğin bi yıldız geldi ülkeye.

İnşallah tutarda bu transfer uzun yıllar birlikte oluruz

RMVnprp.jpg

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: BENSA:cLink:2654427

R.C´tan sonra en büyük transferdir.

yıllarca 6s bizi izledi‚imrendi durdu‚şimdi biz izlemeye başladık.

Allah sonumuzu hayretsin[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ondan da büyük transferdir. rc 34 35 yaşında geldi bu adam 28. çok çok iyi oyuncudur ama bu sene ancak alışır ve form tutar. asıl seneye için plan yapmamız gerek bizim

Kariyer olarak Carlos daha iyi tabi ama yaş- kariyer-kalite olarak en iyi transfer bence de Sneijder..

Dakika 70 yedek kulübesinde bir hareketlilik var tüm stad ayağa kalktı bakıyorum Wesley Sneijder oyuna girmek için hazırlanıyor. Ve Sneijder oyuna giriyor Arena'da alkışlar yıkılıyor.

Şeref bilgiler için teşekkürler ayrıca beni yanlış anlamışsın bir mesajımda amacım hakaret etmek değildi espriydi ama öyle algıladıysan kusura bakma.

rica ederim. en basindan beri bir sorun olmadigini acikca ifade ediyordum. benim acimdan transfer gecen cumartesi bitmisti zaten. darisi diger transferlere.. :-)

Bu vesileyle buraya da yazayım. Şeref kardeşimden özür diledim barıştık. Bu mutlu günü bozmadık. 2 arkadaşla da tartışmıştım, Emrah ve İsmail. Soy isimlerini hatırlayamadım kusura bakmasınlar. Onlardan da özür dilerim. Öyle mutluyum ki bu sinerjiyi bozmayalım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt