GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 94

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
589,1K
Sayfa
94/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar transfer nöbeti konusunu başından beri takip ediyorum,etmeye çalışıyorum.Bu süreçte bazı arkadaşlarımız kendi düşünceleridir saygı duyarım,hem yönetime hem başkana hemde hocamıza kandi görüşlerine göre tepki gösterdiler.Ama geldiğimiz bu konumda Sneijder transferini zorda olsa sonlandırdık.Tek isteğim artık bu saatten sonra desteğimizi esirgemeyelim.Hocamız ne güzel söyledi asıl olan Galatasaraydır diye.Destek olalım,eleştirilerimizde yıkıcı değil yapıcı olalım.Herşey Galatasarayımız için.Hepimize hayırlı olsun Arena'ya bir aslan parçası daha katıldı...WESLEY SNEIJDERR!!!

[video=youtube;-tFFhXRvVOU]https://www.youtube.com/watch?v=-tFFhXRvVOU[/video]

Ulan harbiden geldimi halen inanamıyom :eek::eek:

degerli arkadaslarim forumdaki mesajlar cok hizli ilerlediginden bana sordugunuz sorulara teker teker cevap veremiyorum.

minimum bir transfer daha yapilacak. ancak bu mevki stoper mi yoksa sol bek mi olacak inanin bilmiyorum. ve ne yazik ki isim de bilmiyorum.

ancak size sunun garantisini verebilirim ki, bir tane ust duzey savumaci alacaklar:yenieek:

sneijder transferi sadece takima katki saglamayacak, hollandadaki gencler daha sicak bakacak bize, avrupada ismimiz daha cok duyulacak, prestijimiz artacak, katar gozuyle bakilmayacak, turk fotbolu icin yarali olacak.

abovvvv sneijder bizde :m26:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri