GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 95

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
589,1K
Sayfa
95/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

Forma alacaklar mesajı beğensin öyle beleşe yıldız yok...

Alıntı yapın bişey yapın hatta konu açılsın birer ikişer kim forma alacaksa alsın.

Bu transfere teşekkür etmek için forma almalıyız.

Sevgilinize, arkadaşınıza hatta babanıza bile doğum günü vs gibi özel günler için Wesley Sneijder forması almalıyız.

LÜTFEN unutulup geçmesin. Maddi durumu çok kötü olan birileri olabilir onları ayrı tutuyorum ancak şurada şu yazıları yazdığınız bilgisayarların ortalama değerleri 1500 tl. Lütfen forma alın.

konu mevcut:

https://www.gscimbom.com/forum/gsci...kac-forma-alacaksiniz_-resmini-gonderin_.html

Arkadaşlar 4-4-2 de Sneijder nerde oynar? Terim'in sistemi değiştireceğini sanmıyorum.

4-4-2 de aslinda göbekte oynar ama Melo Selcuk varken sacmalik olur.. Sistem kesinlikle tek forvete dönecektir Wesley Sneijder ise serbest bir sekilde forvet ve orta saha arasinda oyniyacaktir. baska yolu gözükmüyor.

--------------------Burak--------------------

--------------------Sneijder-----------------

--Amrabat----Melo-----Selcuk---Hamit----

veya

------------------Burak---------------------

--Amrabat----------------------Hamit-----

------------Sneijder--Selcuk--------------

-------------------Melo---------------------

(hamit sag acik oyniyamadigi icin ilk dizilis daha mantiklidir.

degerli arkadaslarim forumdaki mesajlar cok hizli ilerlediginden bana sordugunuz sorulara teker teker cevap veremiyorum.

minimum bir transfer daha yapilacak. ancak bu mevki stoper mi yoksa sol bek mi olacak inanin bilmiyorum. ve ne yazik ki isim de bilmiyorum.

ancak size sunun garantisini verebilirim ki, bir tane ust duzey savumaci alacaklar:yenieek:

İnşallah Forvet olur..

Bence rota juan vargas simdi ama ben gider daha genc bir eleman alirdim

hayır bu saattede çocuğu nerden bulacaksak ayıp yaa öğle vakti açıklayında dalalım parka keselim çocukları

degerli arkadaslarim forumdaki mesajlar cok hizli ilerlediginden bana sordugunuz sorulara teker teker cevap veremiyorum.

minimum bir transfer daha yapilacak. ancak bu mevki stoper mi yoksa sol bek mi olacak inanin bilmiyorum. ve ne yazik ki isim de bilmiyorum.

ancak size sunun garantisini verebilirim ki, bir tane ust duzey savumaci alacaklar:yenieek:

saol seref abi..yine sneijder haberiyle bize onceden haber edip, bize bu transferi inandirdin..

Hollanda'dan slmlr!

Şu an en gerekli şey bizim takım adına. Bekleyip görelim.

sen bitanesin <3

2 tane olur inşallah.gerçi bi yerli kanat fena gitmezdi. kerim frei ya da emrah başsan. ama hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri