GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 115

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,9K
Sayfa
115/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeş Hollanda milli takımının kaptanını almışız bence bi Leroy Fer cok iyi gider oraya Sneijder ikna eder :b5:

Leroy Fer iyi oyuncu ama su an Hollanda liginde hem Ajaxi hem PSV'i hem Twente hem Feyenoord bir bagimlinin yalvarmasi gibi istenilen bir oyuncu var...

Maher diye genc cocuk AZ Alkmaar da oynuyor su an hollandadan transfer konusunda konusulan oyuncularin bir anda basina gecti..

Neyse bize sol bek lazim.. Blind var Ajax'ta bunu kaparsan rahatsin bro ;) ama takim doldu yabancilarla kafam karisti :confused:

Adamların Euro'nun değerinin artacağını ve bizim zora gireceğimizi bile düşünmüşler. Helal olsun demekten başka bi şey diyemiyorum bunlara :D

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Okan - 21.01.2013 00:02[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

-------------------------

yazık iyice kafayı yediler :asd:

Travma geciriyorlar :)

Adam değiller Ergün adam değiller. AHaber'de Turgay ile Gürcan maliyetinde takıyorlar ama çıldırıyorlar.

NTVSpor'da neden yayın yok?

AHaber'de maliyet ve sorun

Kanaltürk, Sergen: Hoca istemiyor

TV 8, telegol malum

Beyaz Tv: Sinan Engin

Allah belanızı versin!

Beyinsizler.. Azize nin şikeci kalemşörleri...

Çatlasınlar ...

Sıra onlara da gelecek sıralarını beklesinler..

''Cimbom son transferiyle ön aldı'' :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

4-3-1-2 mi oynarız? 4-2-3-1 mi?

Eldeki oyunculara bakınca 4-3-1-2 bana daha mantıklı geliyor. 2000'de de Emre-Okan-Suat üçlüsünün önünde Hagi serbest, onunda önünde Hakan ve Arif oynuyordu.

--------Muslera

Eboue-Dany-Semih-Riera

--Hamit-Selçuk-Yekta

--------Sneijder

-----Burak-Elmander

Melo yerine Yekta'yı tercih ettim bu benim görüşüm tamamen beğenmeyebilirsiniz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri