GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 129

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,8K
Sayfa
129/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada beyler bizim en büyük sıkıntımız takımda hala "çöp" diye tabir edebileceğimiz oyuncuların tam olarak ayıklanmamış olması. şu takımda kalsın diyeceğiniz oyuncu sayısı 10'u geçmez. yedek bile olsa maça girdiğinde etki yaratması şart.

O kadar değil hocam. Ufuk, Çağlar dışında aklıma gelen bi isim yok. Ha sen Engin Emre Aydın Sabri falan diyorsan Türkiye standartlarını hatırlamakta fayda var.

şınayderin kardeşi.

şınaydi tribünde kardeşini izliyor.

[video=youtube;gHWXLbwVbOY]https://www.youtube.com/watch?v=gHWXLbwVbOY[/video]

sence liverpool manu veya chelsea'den teklif alsaydi yinede bize gelirmiydi ?

İyi de o çok farklı bir olay. Teklifi almak başka, teklifi beklemek başka. İkisi arasında bariz fark var, sapla saman gibi.

Ve Evet o aşamada sen ben dahi olsak, öyle bir olayda tabiki onları seçeriz. :)

Düzeltme: Liverpool'u seçmem ben, o hariç. :)

selcuk-sahin_47704.jpg

Selçuk Ş. > Sneijder

NET

bizim solkanattan yardıracak bi elmana ihtiyacımız var.eğer m'bengue gelirse rieraya güvenebilir miyiz?veyahaut vargas geldi diyelim.. riera solbek-vargas ilerde çok iyi olur

Sürekli gelmez mesajları atan arkadaşlar özür diledi mi?
Ben kendi adima dileyeyim; ama garezimden değil sneijder hakikaten aciklamalarinda cok nötr'du.Allah'a sukur transfer gerçekleşti.Son 2 gundur o kadar uzgun ve gergindim ki ; sevincim kelimeler ile anlatılamaz.

ulan 2 haftadir tv lerde aziz yalakalarinin, GALATASARAY düsmanlarinin bi taraflarina buzlu badem kacmis gibi suratlarindaki o ifadeyi gormek istiyodum ohh bee nasil bi rahatlik cöktüüüü

4321 i unutun beyler.

Hamit, Selcuk, Melo cok dinamik hizli, ceviz adamlar degiler.

433, 4231 veya 4411 oynicaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri