GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 131

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,8K
Sayfa
131/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=1]Calciomercato - Ufficiale: Sneijder giocherà al Galatasaray[/h][h=2]La trattativa tra il club turco e l'Inter è conclusa: ai nerazzurri andranno 7.5 milioni di euro, al giocatore un triennale da 4.3 milioni a stagione. Svanisce così il sogno di Steven Gerrard di avere Wesley con lui al Liverpool[/h]

Hamitten de pres olarak ne Emre olur ne Okan .

Selcuk ve hamit okan ve emre kadar pres yapamaz ama bazi konularda onlardan iyiler o gene idare ederde.

Melo Suat'ın yanına yaklaşamaz.

bilmiyorum suat'ı parlak zamanlarında birebir izleyebildin mi de.

Suat'a TR liginde en yakin oynayan adam Aurelio idi, o da suatın %50 siydi.

Suatta fizik olsa bildigin patrick vieira idi o zamanlar :lol:

bu arada beyler bizim en büyük sıkıntımız takımda hala "çöp" diye tabir edebileceğimiz oyuncuların tam olarak ayıklanmamış olması. şu takımda kalsın diyeceğiniz oyuncu sayısı 10'u geçmez. yedek bile olsa maça girdiğinde etki yaratması şart.

Napalimki bro? Piyasada yerli oyuncu yokki..

Sol ve sag bek ha bunu almamiz lazim veya umut veren bir oyuncu ben cikaramiyorum... (Veysel Sari az biraz aklimdan geciyor oda eh iste...)

Bari Stoppere Serdar Tasci alinsa orda bir oh cekeriz bence.

hocam tabiki haklısın. sabri kalabilir benim gözümde kendini gelistirmesinden dolayı bunu hakediyor. fakat aydın, ufuk, engin, elmander, melo. bu oyuncuların gitmesi lazım. özellikle elmander ile melo gitmeli. çünki yabancı olarak çok kaliteli oyuncular alabiliriz bunların yerine. alamadığımızda büyük sıkıntı yaşarız. çünki yerli oyuncularda çok yetenekli birini almak "İMKANSIZ" bu nedenle yabancılar altın değeri taşır.

Yine Türkiye standartlarında Elmander, Melo konusunda katılmıyorum. Misal geçen sene şampiyonluğun kilit isimlerinden ikisi de. Sneijder Galatasaray'ın çıtasını yükseltmiştir ama sizinkini çok daha yükseltmiş sanırım :) Ama tabi performans olarak baktığımızda daha iyi isimler gelmeli seneye haklısın.

En ideal kadro şöyle gibi gözüküyor

---------------------Muslera------------------------

Eboue---------Semih-------Dany--------Transfer----

---------Hamit-------Selçuk------Melo---------------

---------------------Sneijder------------------------

----------Burak-----------------Umut--------------

Malesef adam yok iste, ama bunu derken bakiniz yine diyecem heleki Sampiyonlar liginde bu Amrabat varya..

Cok tuhaf bir oyuncu benim gözümde ve asla Kafaya oyniyan bir takimda yeri olamaz diyorum. teknik kapasitesi yetmiyor iste ama süratli ve ani cikislar yapmasini biliyor Manchester United ilk maci, ve Braga deplasmaninda yaptigi assist...

Tam aksi bir örnek bu amrabat acik alanda kesinlikle etkili bu nedenle ben sana müjdeyi vereyim brother Amrabat en fazla 1 sezon daha bizde Sampiyonlar ligi performansi ile kesinlikle 3-4 tane kulüp bunu almak isteyecektir ;)

Umarım dediğiniz gibi eşik atlar Amrabat. Rakibe kalçasını dayayıp güreşme çabaları içine girmektense hücum anlamında her zaman pozitif katkı sağlar; mesela videoda Robben yerine Amrabat olsaydı büyük ihtimalle sonuca ulaşacak bölgeye gidemeyip; rakibe giderdi ve topu ezerdi.

benim bjk'li arkadas sence kac mac oyniycak diyor. herkezi querasma saniyolar..

buna nasil bir cevap veriyim?

q1qVx.gif

DE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt