GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
G

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 133

GSC Root ·

Cevap
9,9K
Okunma
588,8K
Sayfa
133/498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde millet patladı çatladı sinan engin ve ekibi nasıl çatladı yav bu adm demedi mi fenere gelirken daha doğrusu adı anılırken fener sneijderin maliyetine bakmamalı önemli olan katkısı bu adam uçar alexin2-3 gömlek yukarısı filan komedi ya bunlar ceren ile celal filmi var ya şahan'ın bence onun yerine sinan ile çakar oynasa daha keyifli olurdu

--------------Muslera---------------

Eboue----Semih---Ömer T.----Riera

--------Melo-----Selcuk-------------

Aydin-----------------------Amrabat

-------------Sneijder----------------

-------------Burak-------------------

:yenieek:

-----

Nerden........

tak%C4%B1m.jpg

Nereye..........

36fzspuug-kopya.jpg

Yalnız var ya yönetim acaip güven tazeledi. Benim gibi inancını yitirenlere bile helal olsun dedirtti. Demek ki başkanın gerçekten de alamayacağı futbolcu yokmuş. Ronaldo-messi hariç :)

Çok mutlu oldum bende cidden.Ama lütfen kesin şampiyon oluruz.Artık bu kadro uçtu diyenlerin gazına ve dolduruşuna gelmeyelim.Bu tarz transferlerin en tehlikeli noktası budur.Bu takımın her ne olursa olsun rakiplerinden daha fazla savaşmaya ihtiyacı var.Saha içi standardı olmayan takım isterse 500.000.000 Euro değerinde olsun değerininin altında ligde bile harcanabiliyor.İspatı ise M.CİTY,PSG(geçen sene ve belki bu sene.

Bunun dışında defansımızın hala çok daha organize olması gerektiğini düşünüyorum o bölgeye de uluslarası tecrübesi olan ve sertlik ve tecrübe katabilecek orta saha koordinasyonunda ki bu sene ki çöküntüyü giderip takımın daha compact olmasını sağlayabilecek bir adama ihtiyaç bu transferden bile daha fazla var.

Katilmiyorum.. Bugun kacirdigi golleri saydirma bana.. + Yerden gelen topa bile rovosata yapcak az kaldi

Hocam ama topu aldığı zaman onda kalıyor ve dikine gidebiliyor he bugünü sorarsan evet gol kaçırdı o rövaşata olayına bende kılım ZIRT PIRT deniyor ama bizim takımda olmasını çok isterdim.

yanlız en guzel kapak beyaz tvdekıler oldu tam adam gelmıyor dıye vıdeo koydular bızımkıler kapagın saalmını yaptılar keltoş sinana:) yüzlerini görmesnızz lazımdıı tıpık wc:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt