Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinani bende göreyim renkdaslar,link versenize ama yildiztv acilmiyor benim ipad ta

onur yılmaz.

kardeş hayırlı olsun. bundan sonra keller feneri ellerr

sana sürekli kuş diyodum hatırladınmı şimdi:asd:

tamer tunayla beraber,sahi o nerelerde antuda gördünmü hiç
ahahaha agzindan kopukler cikiyor herifin.Bizim yönetime beceriksizsiniz dedi ya transfer haberi duyurulunca :D

:016::016::016:

bu takım şampiyonlar liginde finalide görür 2008 de milli takımımız bize yarı finali gösterdi finali son dakikalarda kaçırdık kimse demezdi bu takım yarı finali görür diye ama biz bunu başardık yine başaracağız ben eminim şu defanstaki eksikleri kapatabilirsek

Evet bana Huntelaari savun

yillar once (5-6 sene once) ajaxta golleri saydirip

Madrid ve milan gibi kendi üstüne oynanmayan bi takimda nasil rezil oldugunu anlat

Ayaginda top tutamiyor diye once madridden sonra milandan gönderilişini anlat.

Her topu nasil ezdigini anlat.

Sonra bunları savun.

Bana tüm oyunu onun üzerinde oynamalarına ragmen 17 macta 5 gol atan huntelaari savun.

Beni de koysalar bi takima, sadece benim üzerimden oynasalar bende bi senede 30 gol atarim.

Bunlarin birebir örnekleri bkz : Burak Yilmaz ve Huntelaar. 2sinden de cacik olmaz. Madem Burak cok iyi topcuydu, TR'de gol krali olunca neden bi tek rus takimi ilgilendi :o

Ben Burak'ı zaten savunmuyorum ama Türk olarak en iyi forvet şuan için o ötesi yok . Huntelaar Burak'ın en az 3-4 gömlek üstü oyuncu ; oyunu rahatlatır , tek pasları iyi , gerektiğinde topta tutar , bitiriciliği bana göre en iyi forvetlerden biri. Real Madrid'de iyiydi ama fazla şans bulamadı çünkü oynayan oyuncular çok formdaydı. Milan da başarız oldu ama onun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez. Ne büyük oyuncuların kariyerlerinde iniş cıkış oluyor gayet normal. Geçen sezonda 48 gol attı adam daha ne yapsın.

Sizce Sneijder gerçekten isteyerek mi geldi? Samimi olun.

Emre Cholaqqqsız Galatasaray olmazzz bunu kafanıza sokun !!!!!111!!!11!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt