Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.695
- 2.279
- 1.983
Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder özel uçakla mı gelecekti?
Sneijder özel uçakla mı gelecekti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolanthe Cabau @YolantheCabau
I'm gonna try to sleep now.. Tomorrow is an important day.. Siz süper tatlı! Görüşürüz tekrar! Kusjes en liefs! Love to you! Baci xxx
I'm gonna try to sleep now.. Tomorrow is an important day.. Siz süper tatlı! Görüşürüz tekrar! Kusjes en liefs! Love to you! Baci xxx
Benim korkum bir kesim zerzavatın Sneijder'i eşi üzerinden rahatsız etmeye çalışması. Neticede burasi Türkiye. Olmaz diye bir şey yok ama umarım öyle bir şey olmaz.
Yarın duyumumu ilk sana söyleyeceğim :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Benim korkum bir kesim zerzavatın Sneijder'i eşi üzerinden rahatsız etmeye çalışması. Neticede burasi Türkiye. Olmaz diye bir şey yok ama umarım öyle bir şey olmaz.
seneye forvete juventustan quagliarella,defansa k.toure,sag kanat farfan olay bitmistir:ayatollah:
seneye forvete juventustan quagliarella,defansa k.toure,sag kanat farfan olay bitmistir:ayatollah:
daha iyileri lazım.fazlasını isteyin artık.
fazla ucmadim,ucanlar cikacaktir forumdadaha iyileri lazım.fazlasını isteyin artık.