Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder geldi bu cok iyi oldu bize level atlatir bu bir gercek ama hala eksiklerimiz var sadece sneijder yetmez bize en az birtane kanat oyuncusu lazim...

solbek gelirse riera solda akar.artık 5li ortasaha ile oynarsak da amrabat efendi kendini gösterecek ya da sezon sonu gidecek.bu kadar basit.ama bi bastos müthiş olurdu doğrusu

olsa ne yazar...

kısa ve öz .. milletin karısına laf etmek örf ve törelerimizde varmı??? :ayatollah:

Sen ben etmeyiz de eden eder biliyorsun. Neyse işte umarım ben yanılırım. Çünkü öyle bir durum ziyadesiyle aşağılıkça ve iğrenç olur.

Bir soru sordum ama cevap alamadım. Sneijder özle uçakla mı gelecek?

sen olmasaydın biz ne yapardık ey şanlı GALATASARAY

[video=youtube;mLCWf0Lkz-c]https://www.youtube.com/watch?v=mLCWf0Lkz-c[/video]

bak demistim ucanlar olacak diye,arkadas ucmus bile:D:D

Ya arkadaş almak parayla da lafını etmek için de para istemiyorlar ya :D Ayrıca Allah aşkına sen söyle sezon başı transfer döneminde burada birimiz Sneijder i alalım dese kaç kişi terslerdi bunu diyeni ? :D "Yavaş ol lan sen de ne yaptın öyle..." diye.

stoper ve sol bek gelsin olay biter özellikle sol bek ama

hadi iyi geceler.

beşiktaş maçına kadar umarım son transferimizide yapar, öyle o güne gireriz.

saygılarr...

son olarak

nerde olursan ol

zaman mekan farketmez

ister ağla-ister gül

koyduk mu???

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GALATASARAYY:yenieek:

I'm gonna try to sleep now.. Tomorrow is an important day.. Siz süper tatlı! Görüşürüz tekrar! Kusjes en liefs! Love to you! Baci xxx

Yolanthe Cabu

Fatih Terimle Ünal Aysalin arasinda galiba baya sorunlar var arkadaslar. Beyaz TV deki aciklamalarini gördünüzmü?

Ya arkadaş almak parayla da lafını etmek için de para istemiyorlar ya :D Ayrıca Allah aşkına sen söyle sezon başı transfer döneminde burada birimiz Sneijder i alalım dese kaç kişi terslerdi bunu diyeni ? :D "Yavaş ol lan sen de ne yaptın öyle..." diye.
valla derdimdim yalan yok:Dsneijder rüya transfer oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt