Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim korkum bir kesim zerzavatın Sneijder'i eşi üzerinden rahatsız etmeye çalışması. Neticede burasi Türkiye. Olmaz diye bir şey yok ama umarım öyle bir şey olmaz.

Yapmasina yapacaklarda Yolanthe icin iyi reklam olacak..Kanal'lar paylasamazlar artik, Sneijder'den fazla Yolanthe izleriz :D

geberiyorummmmmmmmmmmmmmm antudan gelen yoruma bakın

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Benim bir komplo teorim var;

Şakayla karışık‚ içerden Aziz Yıldırım değil de‚ onun dublörünü çıkardılar diye düşünüyorum. Böylece‚ hala içerde olan Aziz Yıldırım´dan ilgiyi uzaklaştırıp‚ herkesin dışarda zannettiği dublörüyle kulübü baltalıyorlar...

Şaka bir yana
smile.gif

Aziz Başkan‚ eee emeklilik de doldu‚ şöyle güzel bir tatil beldesi‚ emeklilik maaşı‚ balık falan da tutarsın ha?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sneijderin halasıyla konuştum, Avustralyada sabah olmasını bekledim ancak arayabildim rahatsız etmemek için. Haberi aldığını ve cok mutlu olduğunu söyledi, Wesley oğluma ve yeni takımına başarılar dilerim dedi. İstanbula eşiyle birlikte geleceklerini söyledi.

Abi yalnız bir futbolcunun önünde başkanın forsa bak..Adamın kendine ait jeti Milano havaalanında bekliyor..Ben futbolcu olsam şu hareket bile ayrı bir hava gelir bana..Ünal Reis:)

saat 3 gibi fotomaça,fanatiğe haber düşer.belki yabancı basında bikaç yeni transfer haberi çıkmıştır,çevirip koyarlar.hiç yoktan onları konuşuruz.

Transfer Nöbeti

Google'a yazin

Zeynep Sever.. Neler cikiyor ama biz o serefsiz takim taraftari gibi insanlarin karisiyla kiziyla isimiz olmaz.. Ben İnstagramda Volkanida takip ediyorum.. Zeynebide.. Sonucta bunlar insan.. Fenerlide olsa.. Etrafimizda hicmi fenerli yok? Benim anam/babam fenerli mesela ..

Sneijderin halasıyla konuştum, Avustralyada sabah olmasını bekledim ancak arayabildim rahatsız etmemek için. Haberi aldığını ve cok mutlu olduğunu söyledi, Wesley oğluma ve yeni takımına başarılar dilerim dedi. İstanbula eşiyle birlikte geleceklerini söyledi.

resim olmadan inanmam.

solbek gelirse riera solda akar.artık 5li ortasaha ile oynarsak da amrabat efendi kendini gösterecek ya da sezon sonu gidecek.bu kadar basit.ama bi bastos müthiş olurdu doğrusu

riera bizim takimda kanatta oynayamaz sol bek olarak fena degil ama kanatta olmaz bu tabi kendi görüsüm...

Fatih Terimle Ünal Aysalin arasinda galiba baya sorunlar var arkadaslar. Beyaz TV deki aciklamalarini gördünüzmü?

İtibar etmeyin onlara. Tek amaçları iyi giden Galatasaray'ı tökezletmeye çalışmak. Gördük Sneijder transferi açıklandıktan sonra Sinan Engin'in yüzünün bir dakikada kaç farklı renge girebileceğini. :) Adamda öfkeden tik oluştu kaşı gözü oynamaya başladı canlı yayında.

Antu'dan, adam haklı harbiden

Aradaki fark Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım arasındaki farktır bu kadar net. O KAP´a bildirilen ama olmayan transferlerde de bu var. Ünal Aysal istediği adamla oturup kahve içebiliyor Moratti‚ Perez‚ Galliani farketmiyor. Gidiyor Real Madrid kulübüyle maç ayarlıyor‚ gidiyor Real Madrid´in sahasına locada yemek yiyor başkanlarıyla. Bu çok farklı bir saygınlık isteyen bir şey. Biz ise Mod tarafından düzenlenmiştir. kulüp başkanı ile uğraşıyoruz adam bize küfür ediyor hala daha kaale alıyoruz.

Abi yalnız bir futbolcunun önünde başkanın forsa bak..Adamın kendine ait jeti Milano havaalanında bekliyor..Ben futbolcu olsam şu hareket bile ayrı bir hava gelir bana..Ünal Reis:)

Bizim başkanın gücü hiçbir kulüpte yok şu an zaten.

(bkz: Moratti kahve içelim mi?)

riera bizim takimda kanatta oynayamaz sol bek olarak fena degil ama kanatta olmaz bu tabi kendi görüsüm...

ben de pek güvenemiyorum sol kanat için ama bizim ortasaha da çok iyi be abi.sneijder de geldi.selçuk-melo illaki toparlanacak.riera rahat olabilir top sürme,çalım atma konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt