Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal başkanda ayrı bir hava var gargamelin programa bağlandığında gargamel bariz tırsıyor sessiz kalıyor gık diyemiyor:)

hadi iyi geceler :)

Sizce bu belgeden sonra Sinan Engin'e itibar mı eder bu taraftar ? :) Şahsen ben beş paraya almıyorum onun ağzından çıkan lafları.

AvIy1suCMAItLlP.jpg:large

Yok basin toplantisini gösterdiler de, Fatih hoca baya imali imali konustu. Sanki göndermeler yapti gibi.

Bence Ünal Aysal Fatih Hocaya kimligini tanitmak istiyo, ona fazla yüz vermek istemiyo, agirlik koyuyo. Eger öyleyse de cok dogru bence.

Fatih hoca galatasarayimizi cok yüksek yerlere tasidi kisa zamanda, ama bi okadar da hatalari oldu. Adamcilik ve ayrimcilik yapiyo. Cirkeflik yapiyo takim icersinde, ve duyduguma göre cogu yöneticilerle arasi serin

Rakipler ve fenerliler düsünsün artik gerisini. :happynew:

300_2270082.png

ben de pek güvenemiyorum sol kanat için ama bizim ortasaha da çok iyi be abi.sneijder de geldi.selçuk-melo illaki toparlanacak.riera rahat olabilir top sürme,çalım atma konusunda.

hakli olabilirsin ama bide böyle bakmak lazim olaya sag kanatta hamit var sol kanatta riera diyelim ikiside cok agir adam bu sefer ne oluyor oyunu kanatlara acamiyoruz hizli ataga kalkmamiz bu kanatlarla cok zor...

forumdan uzak kaldığım süreçte piskolojiniz harbi yerlerdeydi ha.bi anınız bi anınızı tutmuyodu.niye öyle delirdiniz? sabretmeyi bilmek lazım.sneijder kolay bi transfer değil.

Yok basin toplantisini gösterdiler de, Fatih hoca baya imali imali konustu. Sanki göndermeler yapti gibi.

Bence Ünal Aysal Fatih Hocaya kimligini tanitmak istiyo, ona fazla yüz vermek istemiyo, agirlik koyuyo. Eger öyleyse de cok dogru bence.

Fatih hoca galatasarayimizi cok yüksek yerlere tasidi kisa zamanda, ama bi okadar da hatalari oldu. Adamcilik ve ayrimcilik yapiyo. Cirkeflik yapiyo takim icersinde, ve duyduguma göre cogu yöneticilerle arasi serin

Abicim sen kaç gün önceden takip ediyorsnun olayları cuma günü oldu cumartesi sarmaş dolaş olundu bitti herşey..

Ben artık spor programı seyretmiyorum. Siz de öyle yapın.

hakli olabilirsin ama bide böyle bakmak lazim olaya sag kanatta hamit var sol kanatta riera diyelim ikiside cok agir adam bu sefer ne oluyor oyunu kanatlara acamiyoruz hizli ataga kalkmamiz bu kanatlarla cok zor...

öyle.ya amrabat adam olacak ya engin toparlanacak.kaldıki yekta bile sağkanat oynar.olmadı aydını deniycez ne yapalım : )

Abicim sen kaç gün önceden takip ediyorsnun olayları cuma günü oldu cumartesi sarmaş dolaş olundu bitti herşey..

Kardes disariya yansitcaklar degil ya. Ikisi de aptal degil. Bence aralari serin. Biraz didisme var gibi.

Ama Ünal Aysali ben cok akilli cok diplomatik, zeki buluyorum

Hata canli yayina baglanip Moratti ile Kanka olduk bundan sonra daha fazla alis verislerimiz olacak diye birseyler de soyledi..

-Moratti: Ne lazım başkanım

-Aysal: Stoper lazımdı, uygun var mı?

-Moratti: İstediğinizi alabilirsiniz.

sen baya geriden geliyorsun. gece gece keyfimizi kaçırmaya mı geldin

tv arşivi

izleyin gülün arkadaşlar :D Germesin sizi bu spor programları. İşte olay ortada.

Kardes disariya yansitcaklar degil ya. Ikisi de aptal degil. Bence aralari serin. Biraz didisme var gibi.

Ama Ünal Aysali ben cok akilli cok diplomatik, zeki buluyorum

Hmm var top tüfek tankla saldıracaklar birbirlerine baksen şimdi nette youtube gir dünki terimin divan kurulu üyeliğini izle..Didişme var mı görürsün tam olarak..

o degilde simdi inter belhandayi alirsa,fenerin parasiyla hem biz sneijderi aliyoruz hemde inter ayni parayla belhandayi aliyor.ulan arkadas bu mallarda malzeme hic bitmezmi yaww:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt