Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder nasıl takıma çağ atlatacaksa sol bek transferi de bu vizyonda yapılmalı...

Danny süper ligin acik ara en iyi stoperi.. Okadar ölümcül müdshaleler yapiyorki inanilmaz!!

Bosuna onu kesip durmayin.. Hoca amrabati keser !

yok reis ya Lincoln nere Sneijder nere sabah sabah bombayi birakiyim dedim.. :D

Lincoln'u ben bize gelene kadar tanimazdim.. hala Lincoln diyenlerle doluydu bura Sneijder gelene kadar, adama 1 kere is ahlaki yoktu herneyse..

umarim Sneijder fazla sakatlanmaz, tek korkum bu simdilik..

Sakatlık durumu önemli

sol bek transferi şart rierayı açıkta kullanabiliriz böylece selçukla meloda elini taşın altına koymalı artık sneijder çok rahatlatacaktır onları

Kaliteli bir savunma oyuncusu alınacak dedi Şeref Aydın.. Sol bek ya da stoper ama bana stoper alınır gibi geliyor.. Cris gitti Ujfa yine sakat

Sneijder transferinden sonra yeni yeni kendime geliyorum. :ayatollah::ayatollah::ayatollah: Unal Aysal + Fatih Terim = BASARI BASARI BASARI

sneijder nasıl takıma çağ atlatacaksa sol bek transferi de bu vizyonda yapılmalı...

vallah savunma kurgusu beni kara kara düsündürüyor resmen. bukadar saglam orta saha ve hucum var ama savunma kaleci haric basimi agritmiyor degil. Transfer yapacaksin yabanci kontenjani takiliyorum :SS:

Lig icin zor kadro kurariz bu gidisle.

farkindamisiniz la kimi aldik hala ondan bundan konusuonuz :rolleyes:

Sol bek transferi stoperden cok daha önemli şu an. Semih , Dany , Zan, Balta, Ujfa götürür göbeği . Zan'ı fazla kücümsemeyin sakatlanmazsa iyi adamdır

Kaliteli bir stoper ve sol bek ile hem ligde sampiyon olacagımızı düsünüyorum,sampiyonlar liginde de en azıdan bir ceyrek final yapabilecegimizi düsünüyorum,umarım sneijder den sonra hersey oldu bitti havasına girmeyiz,defans bölgesine kesinlikle takviye sart

Şaka maka geldi sonunda. Takımımıza hayırlı olur İnşallah.

Sol bek yabanci mi olsun sizce?! türk yok diyorsunuz herhalde o bölge icin... 6 yabancili bir kadro kurun bana lütfen o zaman semih-dany li stoper kurgusu ile.

Bu seneyi kazasız belasız atladık mı seneye son yapılanmamıza gideriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt