Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne dedi ordakiler ? Ben gökmeni izliyodum

aBİ BİR RÖPORTAJ BULMUŞLAR WESLEY İMZA ATMAM BELİRSİZ DİYO bunlarda adam kendisi bilmiyo bizim medya anlaştı diyo dediler Ahmet Çakar borsa manipülasyonu kokusu alıyorum dedi biri FENERBAHCE DEVREDE KESİN dedi TAMMMM BU SIRADA BİLDİRİM GELDİ YA LA 2 DK KONUSMADILAR:D:D:D:D:D

Hasan Ali yi biz alsak süper olacaktı yaaaa şimdi daha değerli oldu yerli bir sol bek ama olsun büyük başkanımız vizyonumuzu da büyüttü daha iyisini en iyisini alır bize

Hasan Ali oynayacağına yiğit gökoğlan geri gelip sol bek oynasın :asd:

Saka maka koca ülkede sol bek mi yok :SS: ya marcelo ashley cole beklemiyorum ama en azindan hakan baltadan daha iyi olsun idare ederiz simdilik.

gunaydin benim guzel kardeslerim. bugun isim yok, yarin ucaktayim. bugun turk futbolunun en onemli transferini istanbul'a inerken gorecez. umarim 20 numarali formayi secer, veya 32 (mab).

allahim, cok sukur galatasarayliyim.

(sike olayina karismayan, uefa ve super kupasini kazanan, herzaman dunyanin en onemli sporcularini kazandiran tek turk takimi, galatasaray)

Yok basin toplantisini gösterdiler de, Fatih hoca baya imali imali konustu. Sanki göndermeler yapti gibi.

Bence Ünal Aysal Fatih Hocaya kimligini tanitmak istiyo, ona fazla yüz vermek istemiyo, agirlik koyuyo. Eger öyleyse de cok dogru bence.

Fatih hoca galatasarayimizi cok yüksek yerlere tasidi kisa zamanda, ama bi okadar da hatalari oldu. Adamcilik ve ayrimcilik yapiyo. Cirkeflik yapiyo takim icersinde, ve duyduguma göre cogu yöneticilerle arasi serin

Alırım seni aklını. Haddini aşan yorumlarda bulunma. Dünkü adamlar gelmişler FT'ye gider yapıyor. Uza şimdi.

bu arada, yenge bence 1,5 yil icinde yeni bi dizi'de oynar. kendisi zaten cok merakli boyle seylere, yakisir'da. :b5:

aBİ BİR RÖPORTAJ BULMUŞLAR WESLEY İMZA ATMAM BELİRSİZ DİYO bunlarda adam kendisi bilmiyo bizim medya anlaştı diyo dediler Ahmet Çakar borsa manipülasyonu kokusu alıyorum dedi biri FENERBAHCE DEVREDE KESİN dedi TAMMMM BU SIRADA BİLDİRİM GELDİ YA LA 2 DK KONUSMADILAR:D:D:D:D:D

Murat Reyiz sunu bilir sunu derim..

ilk basta hocada sicak bakmiyormusumus Sneijdera.. Antalyada bu one cikmis.. kaynak saglam..

onun disinda Tottenham ve Schalke ciddi ciddi ilgilenmis..

ama onerdikleri rakamlar bizim onerdigimizin yarisina anca gelmis...

onun disinda Fenerbahce ciddi ciddi ilgilendi..

haberleri geldi, fenerde ilgileniyor diye.. Kardesi Rodney Sneijder ve bunlarin cok yakina aile dostu Jopie bunu dogruladi..

ama Fenerin onerdigi rakamlarda (sneijdera) bizim onerdigimize yaklasmamis..

en onemli konu..

baskanin Moratti ile 7,5 milyona anlasmasi.. bu rakam cidden guzel rakam..

gunaydin benim guzel kardeslerim. bugun isim yok, yarin ucaktayim. bugun turk futbolunun en onemli transferini istanbul'a inerken gorecez. umarim 20 numarali formayi secer, veya 32 (mab).

allahim, cok sukur galatasarayliyim.

(sike olayina karismayan, uefa ve super kupasini kazanan, herzaman dunyanin en onemli sporcularini kazandiran tek turk takimi, galatasaray)

14 numarayi sececek Selcuk..

1 yada 14 demis.. Rodney dedi.. ama 14 almasi taraftariyim.. 1 numara hic guzel olmaz.

djuricic senin ne isin var allah askina avatarda, yuru gut bana sneijder'i bul.

Yerlilere bakarsak, şu an takımda yeri garanti olan Selçuk, Burak, Semih var. Hamit ise geldiğinden beri CL maçları hariç çok kötü oynuyor. Kasımpaşa maçında yine döküldü ancak yabancı sınırlaması denilen olay elimizi kolumuzu bağlıyor. Hamit'i kazanmak zorundayız. Açıkçası Sneijder'in gelişinin sistem oyuncusu olan Hamit'in performansını artıracağını düşünüyorum. Aynı şekilde Melo ve Selçuk'a da olumlu etki yapacağını umuyorum.

Şahsi fikrim Riera sol bekte olmuyor. Topla hızlı her oyuncu Riera'yı geçip gidiyor. Hele önünde sahte koşular yapan Emre Çolak varsa hiç olmuyor. Sneijder'in gelişiyle takımdan birilerini feda etmemiz gerekecek. Herkes Dany diyor ancak şu an Dany açık ara takımın en iyisi. Dany-Semih ikilisinin bozulacağına inanmıyorum. İş sol beke kalıyor. Orada da yabancı kullanırsak işler iyice karışacak.

----------Muslera-------

Eboue--Semih-Dany--????

-------Selçuk-Melo------

Hamit---Sneijder---Riera

----------Burak---------

Bana öyle geliyor ki şu an için yerli bir sol bek alıp transferi kapatacağız. Unutmayın bir sezon sonra 5 yabancıya düşeceğiz. Dolayısıyla sezon sonunda iyi bir teklif gelirse Muslera gidebilir. Riera/Amrabat yerine Kerim/Sercan gibi bir yerli gelebilir. Melo yerine Alper ya da inşallah Gökhan İnler gibi bir yerli gelebilir.

mehmet ali birand da göreydi sneijder transferini onun twiti ile heyecanlanmıştık:(

Sol bek yok ağalar, dünyada bile üst düzeyi bir elin parmağı kadar maalesef; olanlarda yaşlanıyor ve yenisi gelmiyor; defansta en fazla 3 yabancı kotası kullanmalıyız ki bu da yabancı solbek gelirse yerli stoper demek, maalesef o da neredeyse yok bir tek taşçı var galiba adam gibi,ömer gelmiyormuş zaten azizede bursa sıneyder parası istiyor:SS:

Gene semihe şükür eğer onu çıkarmasydı imparator şimdi dert 1 değil 2 ydi

14 numarayi sececek Selcuk..

1 yada 14 demis.. Rodney dedi.. ama 14 almasi taraftariyim.. 1 numara hic guzel olmaz.

1 ne la, 14 alir insallah. bu arada senide tebrik ediyorum.

oktay karaca'nin bu transferde emegi vardir, acik ve net. adam koskoca siem de jong'un menajeri ile konustuktan sonra bize mujde vermisti ya la.

Oktay karaca > erhan telli.. :ayatollah:

Gunaydin arkadaslar Galatasaray taraftarina camiasina hayirli olsun :ayatollah: :f50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt