Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yurtdışında yaşayan yada oradaki ligleri iyi bilenler, solbek ve stoper varmı türk pasaportlu bizde oynayabilecek?

İyileşmiş bi Ujfa sol bekte olmaz mı?

Çok mu sırıtır?

1 ne la, 14 alir insallah. bu arada senide tebrik ediyorum.

oktay karaca'nin bu transferde emegi vardir, acik ve net. adam koskoca siem de jong'un menajeri ile konustuktan sonra bize mujde vermisti ya la.

Oktay karaca > erhan telli.. :ayatollah:

Galatasarayin hoteline ugramis o menejer..

belekteydi 1 hafta.. geldiginde bana dedigi sey suydu..

Alleen Voorzitter wil hem heel graag hebben..

Sadece Baskan cok istiyor Sneijderi dedi..

orda urktum, bu transfer olmaz o zaman dedim, ama oldu yinede..

umarim hayirli olur.. sen nereye ucuyon hayirdir?

valla tıp çok ilerlemiş. Adamlar portakal görünümlü çilek yapmışlar. :trollface:

hoşgeldin WES...

Melonun Yerine Alper Potuk / Gökhan İnler vs.. türk oyuncu alınmalı

İsmail köybaşıyı alalım sakatlığı geçerse tabii, napacak çocuk menemen yemekten içi kurumuştur:asd:

Cissokho.. Son 3 maçtır yedek kulübesinde. CL'de oynayamıyor ama tam bizim aradığımız profil.

İnanamıyorum beyler..Lan bu akşama kadar teslim etmem gereken bir paper var daha başlamadım:)

Yurtdışında yaşayan yada oradaki ligleri iyi bilenler, solbek ve stoper varmı türk pasaportlu bizde oynayabilecek?

sinir kalkmali.. Ingilteredeki gibi olmali..

mesela ingilterede milli takimda maclarin 70% oynamasi gerekiyorki is izni ciksin..

turkiyede 40/50% olsa guzel olur bu rakam..

ozel gencler icin (daha milli takima secilmemis adamlara, ozel izinle is izni cikariyorlar mesela) boylece sadece kaliteli adamlar oynaya biliyor..

Mesela bi Ibrahim Toraman, yada bi Mehmet Topuz Ingiltereden bi takim istese bile is izni cikmaz..

Galatasarayin hoteline ugramis o menejer..

belekteydi 1 hafta.. geldiginde bana dedigi sey suydu..

Alleen Voorzitter wil hem heel graag hebben..

Sadece Baskan cok istiyor Sneijderi dedi..

orda urktum, bu transfer olmaz o zaman dedim, ama oldu yinede..

umarim hayirli olur.. sen nereye ucuyon hayirdir?

yarin milano'ya ucuyom. biraz tadi kacti artik ama neyse, yinede gitmek zorundayim artik istemesem bile. (is icin).

bizde dedik sneijder'i gorelim, olmadi. haha bosver artik galatasaray formasiyla bol bol izleruk.

sinir kalkmali.. Ingilteredeki gibi olmali..

mesela ingilterede milli takimda maclarin 70% oynamasi gerekiyorki is izni ciksin..

turkiyede 40/50% olsa guzel olur bu rakam..

ozel gencler icin (daha milli takima secilmemis adamlara, ozel izinle is izni cikariyorlar mesela) boylece sadece kaliteli adamlar oynaya biliyor..

Mesela bi Ibrahim Toraman, yada bi Mehmet Topuz Ingiltereden bi takim istese bile is izni cikmaz..

5 e inmeyecek orası kesin, 6 da kalacak sınır ama 7 yapmaları bile 3-4 sene sürer, serdar azize 7 milyon istemek neyin kafasıdır lan, anladığım kadarıyla yurtdışındaki takımlarda uyandı türk takımı gurbetçi isteyince fiyat uçuyor.:mad:

beyaz tv yı sınan engını merak edıyorum transfer acıklandığında bırı lınk atsa..

s.a

wesley snejder konuşun, bugun günlerdeen wesley.

yarın sol bek-stoper-forvet-yeni başkan-eski başkan konuşursunuz..

ule okadar bekledik tadunu çıkartak azcukk:ayatollah:

vederson'u izleyen oldu mu son 1 sezon? nasil durumda, denenebilir mi acaba?

edit; 31 yasindaymis artik, geciniz.

Wesley Sneijder'i Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Hollanda doğumlu gurbetçi futbolcu Vehbi Sunay Der'in peşinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt