Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Fener ne karaktersiz takım arkadaş.

Halis Özkahya'nın etik kuruluna sevk edilmesini istiyorlarmış. E tabi etik kurulu ellerinde. Göz dağı verecekler hakemlere.

Son dakika: Fenerbahçe, Halis Özkahya'nın etik kuruluna sevk edilmesi icin TFF'ye başvurdu.

NTV Spor

Millet Astronot oldu uçan uçana anasını satayım...

coentrao mu ? marcelo mu ? ağbiler bi sigara yakın bi sakinleşin. ne diyosunuz ? :D

ne yazikki altyapiya hic deger vermiyoruz son zamanlarda arda haric kim yükseldi altyapidan ?

2000 yillarinda almanya altyapiya büyük miktarda para harcamis ve simdi bakin dortmunda bayern münihe adamlar nasil top oynuyor..

barcelonada 2-3 yabanci anca oynuyor bizse yabancilara tapiyoruz..

Eskiden vermiyorduk rdaş..

Şimdi FT yeni yapılanmaya gidiyor, zamanla düzelecektir göreceksin..

Güzel günler bekliyor bizi. :yenieek:

transferin gerçekleşmesiyle bütün medyanın ne kadar satılmış , direktifle konuşan insanlardan oluştuğunu bir kez daha anlamış olduk

2 sene önce CL kazanmış dünyada ki en yetenekli topçulardan birini aldı Galatasaray , bir kişi de demiyor ki çok büyük iş

hepsi yok aldığı maaş , Terim-Aysal kavgası , adamın sakatlığı , takım içi dengeler falan bütün muhabbet bunların üzerine

şu Hazar denizi kılıklı bir adam var chelsea de. kaç taksit yaparlar

ulan serefsiz ezikler türkiyenin en iyi hakemi firat aydinusun basini yediniz doymadiniz hala

ntvsporda ne pis bi kanal oldu ya birde radyodan dinliyorum başkan demiş oyle diyor at kafaları

Beyler şimdi gidiyorum.

Başta Mertcan olmak züre büyün yöneticilere sesleniyorum. Saat 15.00'den sonra forum çkerse tazminat talep ederim:ayatollah::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt