Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

40'lık Sneijder i 7,5 a aldıysa Ünal Başgan 30'a da bunu alırız ama fiziği yeterlimi ki bizim lig için.

Scott piri reis var , bir kamp döneminde bile hazır hale getirir:b5:

Korkmaya başladım lan bu kadar jb ye şino vazgeçmesin son dakka, şu bir insinde hayırlısıyla:D

transferin gerçekleşmesiyle bütün medyanın ne kadar satılmış , direktifle konuşan insanlardan oluştuğunu bir kez daha anlamış olduk

2 sene önce CL kazanmış dünyada ki en yetenekli topçulardan birini aldı Galatasaray , bir kişi de demiyor ki çok büyük iş

hepsi yok aldığı maaş , Terim-Aysal kavgası , adamın sakatlığı , takım içi dengeler falan bütün muhabbet bunların üzerine

Diyenler var hakkını yememek lazım ama, göz önünde olanların hiçbirisinin mesleği gazetecilik olmadığı için normaldir. Gerçek "gazeteci" yorumcu falan değil kimliğindeki hiç bi adamın Sneijder transferine heyecanlanmadığına inanmıyorum.

[video=youtube_share;GZSnBGwqSP0]https://youtu.be/GZSnBGwqSP0[/video]

Bu arada farklı renklerdeki arkadaşlara yardımcı olayım sağda solda yanlış zikretmesinler ismini.

nede olsa uzun uzun söyleyecekler.

Takimimiza iyi scoutlar lazim arkadaslar elin oglu gidiyor japonyadan oyuncu bulup manchestera satiyor yada bakiniz portoya oyunculari ucuza alip 30-40 milyona satiyorlar biz anca oyunculari futbol hayatinin sonuna yaklasinca aliyoruz (sneijder haric)

Haklisin, ama bi düsün bizde tek 5 yabanci oynicak seneye, nasil sans vercen öyle adamlara ? üstüne Porto brezilya kendi milleti, daha koaly, burda uyum filan var. Cok zor, ha demiyorum genc yetenekli adamlar alalim diye, ama iste Avrupa da ki gibiler olamayiz öyle

Ntvspor alt yazı koydu doğru mu yarın felan geliyor diye

Hayırlısı diyorum sonumuz için beyler bu saatten sonra çıta fena yükseldi.:asd:

Bana winner say desen..

Sırasıyla;

Ronaldo,Messi,Ronaldinho,Kaka,Sneijder derdim..

Bunları gördükçe ulan derdim birgün bizde olacakmı birisi..

Allah dualarımızı kabul etti.. :ayatollah:

gelmez o. havali kisiligi var onun. fransa ligini bile kücük gören birisi kendisi icin türkiye ye hic gelmez.

unal_aysal_53453535353.jpg

transferin gerçekleşmesiyle bütün medyanın ne kadar satılmış , direktifle konuşan insanlardan oluştuğunu bir kez daha anlamış olduk

2 sene önce CL kazanmış dünyada ki en yetenekli topçulardan birini aldı Galatasaray , bir kişi de demiyor ki çok büyük iş

hepsi yok aldığı maaş , Terim-Aysal kavgası , adamın sakatlığı , takım içi dengeler falan bütün muhabbet bunların üzerine

suç onların değil onlar bu şekilde para kazanıyolar ...

Suç onları izleyip yazdıklarına/konuştuklarına sanki 5 kuruşluk değerleri varmış gibi önem verip buralarda konuşan onlara prim veren bizlerde :yenieek:Biz izlemesek onları biz reyting aldırmasak zaten orda olmayacaklar ...

ntvspor yanlışlıkla dünün son dakikasını koydu ve geri çekti agalar sakin !

Diyenler var hakkını yememek lazım ama, göz önünde olanların hiçbirisinin mesleği gazetecilik olmadığı için normaldir. Gerçek "gazeteci" yorumcu falan değil kimliğindeki hiç bi adamın Sneijder transferine heyecanlanmadığına inanmıyorum.

Bilmiyorum var mı yok mu ama dünden beri izlediğim bütün programlarda hep kötü senaryolar üzerine yoğunlaşıldı.. Galatasaray nasıl ödeyecek bu parayı , Terim istemedi vs.

seneye 5 yabanciya düsesegi karar kesin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt