Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

istifa.JPG

Yabancı sınırından dolayı bu takıma yerli oyuncuları eklersek cidden yıllarca şampiyon olabiliriz yeterki bu sene şampiyon olalım ve iyi transferler yapalım yazın.

Kerim frei

Gökhan inler

Serdar taşçı

bunları alırsak hem rotasyonumuz daha iyi olur hemde yabancı sınırı olarak hiç sıkıntımız kalmaz.

bunlara ek olarak 1 tane de gerçekten top class kanat oyuncusu alırsak bu takım uçar gider.

Her ne kadar beğenmesem de di maria olabilir seneye postalarlar onu çünkü.

beyler heycan yapmayin dunku a.madrid macini veriyolar ve yanlislikla dünkü son dakika haberini girdiler sikinti yok

:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:

:ayatollah:Sneijder forması almayan Fenerli olsun:ayatollah:

​

Bilmiyorum var mı yok mu ama dünden beri izlediğim bütün programlarda hep kötü senaryolar üzerine yoğunlaşıldı.. Galatasaray nasıl ödeyecek bu parayı , Terim istemedi vs.

GSTv'ye bağlanan tüm GERÇEK gazetecilerin ağzı kulaklarındaydı :) Yorumcu kimliğinde olanları ciddiye bile alma zaten.

[video=youtube_share;GZSnBGwqSP0]https://youtu.be/GZSnBGwqSP0[/video]

Bu arada farklı renklerdeki arkadaşlara yardımcı olayım sağda solda yanlış zikretmesinler ismini.

nede olsa uzun uzun söyleyecekler.

ya olm bastık parasını aldık ister sıneydı deriz ister şınayder deriz ister abdülmuttalip deriz :D

seneye yeniden turuncu bir forma bekliyorum. ama önceki turuncu gibi basit değil. nike hadi ayarla bakıym bişeyler :troll:

[USER]Kamil Meriç[/USER]

Soner abi nerelerde, Kamil abi

stoper mi sol bek mi istersiniz beyler ? ben sahsen acil sol bek istiyorum. stoperde dany idare edebilir iyi kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt