Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hazır çoşmuşken forvete de van pörsi'yi alaydık bari.:asd:

Vargas sakatmis arkadaslar, en az 3-4 hafta daha sakat. Bu yüzden o transferi gecin.

Aynen kesinlikle turuncu bizim alternatif renkli formalarımızdaki en mantıklı ve güzel renkti zaten artık daha da anlamlandı İnşallah seneye güzel bir forma yapar Nike :yenieek:

cok sacma bence 1 oyuncuya gore kulubumu degistircez.. abartmayalim..

eyvallah 10 numara topcu ama Hagi geldi biz romen formasinin mavi renginimi kattik formaya.. sacma onerilerle gelmeyin lutfen..

tamam Turuncu guzeldi diyebilirsin.. ama Sneijder geldi diye Turuncu alternatif olsun deme bari..

+ Turuncuyu ben hic sevmemistim..

Ben çilek istiyorum.

Burdan yetkili mercii lere sesleniyorum. Bizi portakal ile kandıramazsınız.

Çilek istiyorum, sözünüzde durunuz lütfen. rica ediyorum

Emrah aklıma ne geldi biliyor musun?

Geçen yaz döneminde çilek beklerken Cris(hıyar) gelmişti.

Ne kalaylıyorduk, hatırladınmı? :D

cok sacma bence 1 oyuncuya gore kulubumu degistircez.. abartmayalim..

eyvallah 10 numara topcu ama Hagi geldi biz romen formasinin mavi renginimi kattik formaya.. sacma onerilerle gelmeyin lutfen..

tamam Turuncu guzeldi diyebilirsin.. ama Sneijder geldi diye Turuncu alternatif olsun deme bari..

+ Turuncuyu ben hic sevmemistim..

Ben Sneijder geldi diye turuncu forma yapalım demedimki zaten en sevdiğim alternatif forma rengi dedim ... Sadece Sneijder'in gelmesi daha da farklı bi anlam katar dedim çarpıtmayalım :yenieek:

Aynen kesinlikle turuncu bizim alternatif renkli formalarımızdaki en mantıklı ve güzel renkti zaten artık daha da anlamlandı İnşallah seneye güzel bir forma yapar Nike :yenieek:

j5mj8.jpg

j5mjt.gif

aynen şu şekil siyahla karışık bişey süper ötesi olurrrr :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt