Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yav tamam havalimanına gitmeye karşıyım ama gidilcek belli bu saatten sonra önlenemez ...

Arkadaşlarında dediği gibi lütfen uslu uslu güzel güzel karşılayın , hayvanlık yapanlar olursa onları uyarın vs. herşey güzel olsun bari :yenieek:

Vargas düşüşte bayağı gerek yok.Carlinhos gibi çıkışta isimler lazım bize.

Vargas bekte ancak Riera kadar ya oynra ya oynamaz o da devşirme olur yani gelirse zaten bek olarak alınmasına hiç ihtimal vermiyorum.

christian chivu'yu alak arkadas. ciddiyim. sneijder'in kankasi. iyi futbolcudur, iyi bir profesyonel. sol bok ve stoper olarak oynayabilir.

ben sevinirim acikcasi.

Şeref Reisi isteruk. Bi teşekkür edek

InsAllah karsilamada sapiklik yapan olmaz vallaha rezil oluruz.

Bize yakisacak bir sekilde olur karsilama insAllah..

Sneijder'den sonra en çok beni sevindiren olay.

Sneijder yattı esprilerine maruz kalmayacak olmamız..

Ve birde KAP açıkmı sorusuna..

:D

gidin abi havalimanina, sneijder sever boyle seyleri, ciddiyim. ama mokunu cikarmayin yani, bagirin cagirin opun yalayin birbirlerinizi iste.

:D

[video=youtube;Wix_xuQTFvE]https://www.youtube.com/watch?v=Wix_xuQTFvE[/video]

Eskişehirden Diego alınmalı ( iyi alternatif ) sırf burda oynuyor diye küçümsüyosunuz ama bence iyi topçu hem bu kadar para harcadıktan sonra ucuz , kaliteli oyunculara bakmalıyız. Hiç maddi konuyu düşünmüyonuz eğer yine şampiyon olursak sonuna kadar isteyin sıkıntı yok ama bu sene bi Sneijder yeter :D

Bence seneye gelecek kısıtlamanında etkisiyle yerli bir sol bek almak daha mantıklı yerli stoper alamadığımızı varsayıyorum o halde sol bek almalıyız bununda tek karşılığı Ziya Erdal ne kadar isterler bilmiyorum ama alınabilir bence gideri vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt