Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ne Carlos'u be 36 yaşında gelmiş adam. 40 yaşında Rivaldo gelse de mi büyük transfer olacak ? Bu nasıl mantık ?

Ben Carlos derken eleştiri manasında yazdım ama aslında tam anlatmak istediğimi anlatamadım tv de Sneijder in videosunu görünce yorumu kısa tuttum.Demek istediğim isim bazında Hagi ve Carlos kariyer bazında Sneijder Türk futbol tarihinin en büyük transferidir.28 yaşında alıcaksın son kontratı diyenlere inşallah son kontratı olur ancak bizde efsaneleşir ve futbolu bizde bırakır.Bence dünyada bu senenin yılın transferi oldu.

Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;ja2b60lAoIc]https://www.youtube.com/watch?v=ja2b60lAoIc[/video]

Sneijder kutlamaları başladı :rolleyes:

telefondan laptopa gectim, bekliyorum seni sneijder :)

2 saat sonra allahin izniyle istanbuldasin

314187_10151251324188494_340497577_n.jpg

Sneijderin dogustan BOLU 'luymus o yuzden 14 numara heralde .

aradan 3 ay gecer yengeyi istanbula ayak bastirtmaz sneijder reis bizim abazaa sapik terbiyesiz medya hayati zindan etmek icin yokardan emir almistir . :)

etrafimda yengeye sulanan olursa, tekme tokat dalarim, bu yaratiklari ancak el birligi ile temizleriz

Not: Almanya'da kaliyorum

Ya beyler tamam abartmayın ordaki insanlarda sen ben gibi gayet sağlıklı ahlak kurallarına aykırı davranmayacak insanlardır sadece Sneijder'i görünce biraz devreler yanabilir ama bu yengeye yansımaz yani.

Oraya giden art niyetli arkadaşlar önce karılarını, annelerini, bacılarını düşünsün öyle gitsinler.

ben de 14 numara olsun istiyordum süper oldu bence.

ulaaaaaaaaaaan 20 gündür nöbet tutuyom tık yok dünde nöbetteydim baktım açıklanacağı yok eve gittim duş aldım tv yi açayım dedim başkan açıklama yapıyor hayırlı olsun diye şansıma tüküreyim evde pc de yok giremedim foruma

Demek sorun sendeymiş 20 gün gecikti sayende transfer :bansign: :asd:

Ya beyler tamam abartmayın ordaki insanlarda sen ben gibi gayet sağlıklı ahlak kurallarına aykırı davranmayacak insanlardır sadece Sneijder'i görünce biraz devreler yanabilir ama bu yengeye yansımaz yani.

Bence helikopterle stadin orta gobegine indirsinler daha guzel hem havalimanini zarardan kurtarirlar .

Oraya gidenler Wesley Sneijder için gidiyor sapık muamelesi yapmanın anlamı yok.

İstanbul geceleri Sneijder'i alamaz abi...

Melek Maşallah Melek..

yolanthe-cabau-van-kasbergen_115397-1600x1200.jpg

Beyler istanbul'da hava nasıl güneşli mi, bulutlu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt