Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir de su acidan bakalim bu transfere arkadaslar:

mesela bir site'ye üye olmak istersiniz, sizden nickname ister. Cogu Futbol Taraftari, tuttugu takimin yildiz oyuncusunu nickname olarak kullanir. Ben ne zaman böyle sitelere üye olmak istesem nickname bulmakta zorluk cekiyordum, artik nickname olarak kullanacagimiz bir Futbolcumuz var oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

Sneijderi taraftarın arasına 5 10 dakika sokarlar o kadar oda korumalarla beraber olur.

Yolanthe yi başka yerden direk arabaya götürürler taraftarın arasına girmez sorun yok yani.

FIFA 13 hadi update yapin, sneijder ile online oynamaya sabirsizlaniyorum :D

Ya beyler tamam abartmayın ordaki insanlarda sen ben gibi gayet sağlıklı ahlak kurallarına aykırı davranmayacak insanlardır sadece Sneijder'i görünce biraz devreler yanabilir ama bu yengeye yansımaz yani.

insanların kötülüğünden kaynaklı bi durum olmaz ama kalabalıklarda istenmeyen itişmeler sonucu izdahamlar oluyor bundan korkuyorum açıkçası.

Oraya gidenler Wesley Sneijder için gidiyor sapık muamelesi yapmanın anlamı yok.

Bende öyle düşünüyorumda bizim memlekette Taksim'e herkes yılbaşı için gidiyo her sene ama sonuç ortada ne olur ne olmaz kafasında millet :D

Baska numara bulamamıslar mı abi ya 14 nedir cok itici..

Türk Telekom Arena önü. Sneijder havaalanından alınmaya gidiliyor.

BBIT9RuCYAAQQ6Q.jpg

Bende öyle düşünüyorumda bizim memlekette Taksim'e herkes yılbaşı için gidiyo her sene ama sonuç ortada ne olur ne olmaz kafasında millet :D

Renktaş herkes taksime yılbaşı için gitmiyor adamların amaç belli alkolu de fazla kaçırınca olan oluyor.

Oraya gitcek arkadaşların kesinlikle olumsuz hareket yapan birileri olursa eğer uyarması lazım kendi kontrollerini sağlamaları lazım ... Hayır korktuğum başka takım taraftarları ya da bu işin için özel ayarlanmış şerefsizlerin de oraya gidip ortalığı karıştırma çabaları olabileceği :mad:

Gerçekten şuan en çok korktuğum şey rezalet çıkması orda hayırlısıyla arabalarına binip Florya'ya varsalar rahatliycam :)

Transfer Nöbeti

Ankarada kışın en sıcak günü beyler. Sneijderin hikmeti olsa gerek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt