Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

30884_909_21012013134000_2.jpg

30884_30262_21012013133552_3.jpg

30884_30262_21012013133552_2.jpg

dhaalbumdetay.asp

BBIXI0gCQAEYnRo.jpg

şerefe reis :D :troll:

beyler benim 12 numara account'um var ve 12 numaraya bi saldiri düzenleyeyim mi? özelden bana yazmak istediklerinizi iletin ve sonra ayni baslik altinda toplanalim 12 numara da, herkes caps alsin, cünkü ihrac yiyecegim nasil olsa :D

nasil fikir?

bizim lutfu aribogan reis de sneijder ailesinden biri olmus :D

Neyin saygısı? Ne alakası var şimdi? Sonra ne rezaletlikler yaşanıyor.Boşuna reklam oluyoruz elaleme.

Diğer konuda yazmıştım oku.. kendimizi centilmen göstermeye ihtiyacımız yok , taraftarımızın yapısında bu var , üçlü çekmek gibi , Futbolcuları tribüne çağırıp yumruk şov yapmak gibi... Bu bizim yapımızda var..

Beğenmeyen beğenmesin.. sen gitmesin 10 bin kişi gider..

Al yazdığım cevap..

quote_icon.png
Abdullah TAŞAN Nickli Üyeden Alıntı

Ne olur karşılamaya gitmeyin, sanki bir 3ncü Dünya Ülkesiymişiz gibi ortaya çıkan ilkel görüntüleri ne Galatasaray ne Sneijder, ne de Türkiye haketmiyor.

Kesinlikle katılmıyorum.. 3.dünya ülkesi falan da olmayız..

Ben yabancıların ne dediğine bakarım böyle konularda... Gelen tüm yabancılar karşılamalardan oldukça memnun..

Hatta olası bir transferde arkadaşları havaalanı karşılamalarını anlatıyormuş öve öve bitiremiyorlar..

Dış basında ve yabancı basında gram kötü bir düşünce yok.

Hepsinin dediği tek şey şu.. Türkler takımlarına aşırı bağlılar ve yeni gelen oyuncuları sıcak bir şekilde karşılıyorlar..

Bizim kendi kendimize yarattığımız bir olgu var 3.dünya ülkesi miyiz biz neden karşılıyoruz ? Ne lakası var bunu biz uydurduk.. Kendimizi aşağı görmek kompleksinden vazgeçmeliyiz..

Her ülkenin futbol taraftarlarının karakteristik bir özelliği vardır bu da bizimki ..
​

Nihat Kahveci denen sovecem tutuyorum..

Sneijdera kulubun anahatarini verseydiniz bari demis..

ulan..

kendin 3 milyon euro alip besiktasa 1 gram katkin olmadi angut.. ne konusuyon derler adama?

adama demezler mi senin 3 m € aldığın yerde Sneijder 13 m € hakeder diye :D

ünal başkan:

Ben uçaği yildiz futbolcu getirmek için

pilotuda yildiz futbolcunun resmini çeksin aldim :) havam batsinn:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt