Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Cevap: Transfer Nöbeti
Rüya değilmiş lan
Rüya değilmiş lan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

tarifeli olsa hemen takip ederdik de. özel uçaklar takip edilebiliyor mu acaba ?
![]()
şerefe reis:troll:
Diğer konuda yazmıştım oku.. kendimizi centilmen göstermeye ihtiyacımız yok , taraftarımızın yapısında bu var , üçlü çekmek gibi , Futbolcuları tribüne çağırıp yumruk şov yapmak gibi... Bu bizim yapımızda var..
Beğenmeyen beğenmesin.. sen gitmesin 10 bin kişi gider..
Al yazdığım cevap..
Abdullah TAŞAN Nickli Üyeden Alıntı![]()
Ne olur karşılamaya gitmeyin, sanki bir 3ncü Dünya Ülkesiymişiz gibi ortaya çıkan ilkel görüntüleri ne Galatasaray ne Sneijder, ne de Türkiye haketmiyor.
Kesinlikle katılmıyorum.. 3.dünya ülkesi falan da olmayız..
Ben yabancıların ne dediğine bakarım böyle konularda... Gelen tüm yabancılar karşılamalardan oldukça memnun..
Hatta olası bir transferde arkadaşları havaalanı karşılamalarını anlatıyormuş öve öve bitiremiyorlar..
Dış basında ve yabancı basında gram kötü bir düşünce yok.
Hepsinin dediği tek şey şu.. Türkler takımlarına aşırı bağlılar ve yeni gelen oyuncuları sıcak bir şekilde karşılıyorlar..
Bizim kendi kendimize yarattığımız bir olgu var 3.dünya ülkesi miyiz biz neden karşılıyoruz ? Ne lakası var bunu biz uydurduk.. Kendimizi aşağı görmek kompleksinden vazgeçmeliyiz..
Her ülkenin futbol taraftarlarının karakteristik bir özelliği vardır bu da bizimki ..
Besiktas macinda oynar ve sonuca etki ederse ne efsane olur ya
Takim yavas yavas sekilleniyor. Artik sistemi oturtup iyi futbol oynamaya baslamaliyiz.
Umarim Sneijder'in gelisiyle hücumdaki sikintilarimiz da son bulur. Takim halinde de daha direncli oluruz.
Bu sefer Burak Yilmaz'in performansi cok önemli olacak bizim icin. Aksarsa cok zorlaniriz.
![]()
Uçaktan.......
Belli olmuyo ya bu:sad007:
Robbeni da Sneijder bir telefonla cagirdi haberleri cok yakinda cikar ..

Arka tarafta eşyamı dolu yoksa ben mi yanlış görüyorum..
Arka tarafta eşyamı dolu yoksa ben mi yanlış görüyorum..
Galatasaray SK @GalatasaraySK
RT: @sneijder101010: Ciao Milano, grazie di tutto... Sempre nel mio cuore!!! Grazie a tutti i tifosi.. On my way to Istanbul now.. Excited!
Ne diyor burda ne diyor?![]()