Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lütfi Arıboğan'ın sağındaki babası , solundaki yengemiz , yengenin yanındaki kardeşi , kardeşinin karşısındaki Sneijder, Sneijder'in yanındaki menajeri , fotoyu çeken pilot :)

Ulan evdeki muhabbet kuşu az önce gözlerimin önünde öldü ya, psikolojim alt üst oldu şu an. (şaka değil,dalga geçmeyin)

esh6778_8.jpg
4Sneijder-Muslera.jpg

Korkunun ecele faydası yeğen

BBIXI0gCQAEYnRo.jpg

Yakışır Arıboğan'a :D

beyler toplanin da su 12numara iyi bi gecirelim, account'umu feda etmeye hazirim.

bir de su acidan bakalim bu transfere arkadaslar:

mesela bir site'ye üye olmak istersiniz, sizden nickname ister. Cogu Futbol Taraftari, tuttugu takimin yildiz oyuncusunu nickname olarak kullanir. Ben ne zaman böyle sitelere üye olmak istesem nickname bulmakta zorluk cekiyordum, artik nickname olarak kullanacagimiz bir Futbolcumuz var oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

"Sneijder" nickname is already taken please choose another one. Those nicknames below are available

Sneijder2176

15sneijder78

....

.....

Benim söylemimin ile 3.dünya ülkesi ile ne alakası var şimdi.? Ben bi kaç mal çıkar taşkınlık yapar biz rezil oluruz diyorum siz bana 3.dünya ülkesi diyorsunuz.Aynı dili konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz.

bakiyorum da, sneijder geldikten sonra artik kimse seref aydin'i takmiyor :asd:

Transfer Nöbeti

Benim söylemimin ile 3.dünya ülkesi ile ne alakası var şimdi.? Ben bi kaç mal çıkar taşkınlık yapar biz rezil oluruz diyorum siz bana 3.dünya ülkesi diyorsunuz.Aynı dili konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz.

Abi kimsenin bizim taraftarınıza laf attığı yok zaten. 2-3 hırt çıkar taşlınlık yaparsa olmaz, ayıp olur.

Halit sakin kardeşim sakin... Böyle böyle adam gibi karşılamayı öğreneceğiz.. ama karşılama yapılsın böyle futbolculara...

İnanın çok mutlu olacaktır ve büyük bir klube geldiğini anlayacaktır..

Senin ne demek istediğini anladım sıkış kakış olmasın diyorsun olmaz bu sefer merak etme..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt