Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi uçak geç iniyor ya okula gitmem lazım.:sad007:

[video=youtube;PuzMW2PqO14]https://www.youtube.com/watch?v=PuzMW2PqO14[/video]

Şeref Aydın forum sakinken söyleyeyim.. Seni forumun tamamına yakını seviyor..

Arada sana kötü laf söyleyen ve seni kıranları dikkate alma kuş olma ihitimalleri var ...

Biz seni seviyoruz..:flow:

Geliş saatinin açıklanması iyi olmadı gene izdiham olacak gene rezillik çıkacak yahu sessiz sedasız getir işte adamı dünya alay edecek yine bizle bu benim canımı çok sıkıyor..:sad007:

Panik yok. Uçak Genel Havacılık Terminali'ne inecekmiş. Başkan limosunu çeker oraya. Taraftarlar da ancak camın ardından görürler Sneijder'i. Zaten havaalanında öyle beleşe yok. Sneijder'i göreceksen parayı bastırıp maça geleceksin arkadaş

Arkadaslar güzel bir yazi hazirlayip onu 12 numara da paylassam nasil olur?

seref sana birsey sormak istiyorum bu takimin kanat oyuncusuna bukadar ihtiyaci varken neden o konuda bi gelisme yok... yoksa varda bizim mi haberimiz yok...:)

kimse seni takmiyor bak ben yinede seninle ilgileniyorum...:D

hocamiz riera, amrabat, hamit, aydin, emre colak gibi oyuncularimiza guveniyor olmali. bunun baska bir aciklamasi olabilir mi?

acik oyuncusu aramiyoruz bildigim kadariyla. alacagimiz oyuncu ya stoper ya sol bek olacak gibi gozukuyor. belki de ikisi birden, ancak zaman daraldi. dusuk ihtimal.

Renktaş herkes taksime yılbaşı için gitmiyor adamların amaç belli alkolu de fazla kaçırınca olan oluyor.

emin ol havaalanına yolantahe için giden abazalarda olur bu ülkede. beklerim ben. hiç şaşırmam:o kadına bir saygısızlık yapılmasında ne olursa olsun.

Gece Telegol'ün malzemesi çıktı.

"Sneijder alkolik mi ?" Telegol farkıyla birazdan..

Ne gereksiz adamlar ya. Sinekten yağ çıkarma peşindeler.

BILIYORUM SENI SEREF AYDIN! SEN O SACLARINI ARKAYA TARAYAYAN, BAYA ZENGIN GOZUKEN, HER TT ARENA'DA MACA GELEN ADAMSIN. VALLAHI BILLAHI BILIYOM SENI SIMDI COZDUM!!!

varya bi adam, bazen ekrana geliyo, yonetici felan degil hic bisey degil, cok zengin birine benzer!

Bizim başkanın uçağını her gördüğümde azizin mehmet topuzu arabayı kendi kullanarak götürdüğü gün aklıma geliyor..Ünal reis ne eziyor bu şapşalı ya geldiğinden beri...

yalnız uçakta sanki daha fazla koltuk var. görünmeyen kısımda sneijderin sülalesinin geri kalanı olabilir. yani adam toplayıp gelmiş beyler :)

Şeref Aydın forum sakinken söyleyeyim.. Seni forumun tamamına yakını seviyor..

Arada sana kötü laf söyleyen ve seni kıranları dikkate alma kuş olma ihitimalleri var ...

Biz seni seviyoruz..:flow:

tesekkurler, ben de sizleri seviyorum. hepimiz kardesiz nihayetinde :-)

saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt