Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi be fazla yok en azından taciz falan gibi saçma vede sapık şeyler olmaz

Valla su an yoldayim, umarim Sneijder inmeden eve gelirim, direk forma alacam beyaz forma. 14 numarada mis gibi.. Oh beee.

Dün aksam konuya giremiyordum :asd:

Hehe Sneijder simdi bizimmi lan :D

arkadas f.terimin bu duran top olayina el atmasi lazim.emre ne ayak her kornerde topun basinda,bide serbest atislardada kullanmaya basladi,selcuk varken ve artik sneijder de var gerisine ceza sahasi icine girmek düser

Sneijder öyle bir şey yaparsa Emre ye gelişine çakar

Çakallara bak hemen çakma atkı basmışlar :asd:

BBImFvsCIAAi4NP.jpg

Yaw arkadaşlar bu resimde, en arkadaki beyaz gömlekli adam pilot değil mi? Uçağı kim kullanıyor lan? :SS:

Valla su an yoldayim, umarim Sneijder inmeden eve gelirim, direk forma alacam beyaz forma. 14 numarada mis gibi.. Oh beee.

Dün aksam konuya giremiyordum :asd:

Hehe Sneijder simdi bizimmi lan :D

Zafer inanlarındır diyecem de sende araya kaynamış oluyosun o yüzden diyemiyorum. :sad007:

- Galatasaray Wesley Sneijder'e kavuşuyor. Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi şu anda İtalya'dan havalanan Başkan Ünal Aysal'ın özel uçağında ailesi, çocukları, babası ve menajeri ile birlikte yolda.

- Sneijder, uçaktan gelen ilk fotoğrafında Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan ve ailesi ile birlikte şampanya içiyor..

- Sneijder'in gelişi için Atatürk Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. 500 kadar polis ve özel güvenlikler görev yapıyor.

............

iyi akil etmis bizimkiler.

yaw bu korsan ürün yapanlar ürünlerde daha güzel design yapiyolar,adamlar inanilmaz yetenek var:D

Sneijder özel uçakla geliyor, track yapamazsınız. Resim havalanmadan önce çekilmiş. Gazetecilerin uçakta felan işi yok.

Galatasarayımızın golü 14 numaralı formasıyla WESLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt