Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferiyle ilgili antudan enstantene var mı yahu çok merak ediyorum :D

Geliyor lan açılın şöyle foto çekecem.

Helal :)

GSstore mobil mağaza şu anda 14 numara Sneijder formaları dolu bir şekilde taraftarın bulunduğu alana gelmiş.

Şimdi çalışan orta yaşlı abilerimizin orda olması imkansız işten izin almak zor ha patronda GS'li olsa birlikte bile gidebilirler belki ama nerde öyle patron o yüzden dedim öğrenciler zaten her zaman işssiz onun farkındayız yaşayarak tecrübe ediyoruz sürekli :D

uğur burdan söylerim yiğitlere karışmam sonrasına :) adamın hava limanını bırak. burda bile 1000 kişi bekliyordur en azz

dha kanalı sizdede kapandı dimi beyler?

beyler yarın stadda taraftara acık tören var mı,burada herkes farklı cevap veriyor,net bi sekilde bilen var mı?

gstv göstercekmiii

13-05-%C3%BCnal-aysal-fatih-terim-2.jpg

Chivu çöp he :D

Ulan Murhan :D

Usta çöp tabi ya. 32 yaşına gelmiş bi adamı niye alalım yani? Amaç?

Lütfen artık şu kafayı değiştirelim sonra bize niye Katar muamelesi yapıyorlar diyosunuz, yapmamaları için sebep? Resmen dev liglerin artıklarını topluyoruz. Chivu da bana göre şu yaşta bir artıktır. Gereksiz ötesi bir transfer olur.

Yapacağımız hiç bir transfer 30 yaşını aşmış olmamalıdır. Sneijder bu bakımdan 28 yaşında gelmesiyle Türk ligi tarihinin en önemli transferidir.

Yalnız niye sürekli fenere küfür ediliyor ne alaka anlamadım tamam etsinler arada itirazım yok ama sürekli niye orda daha ulvi bir amaçla toplanmaları gerekiyordu sanki.:rolleyes:

Hacılar Sneijder formaları bi tek parçalı da mı var şu an?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt