Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBJEXa7CYAAsjzJ.png

.... mı lan o:)

Şu adam kadar nefret ettiğim bir insan daha olamaz cidden nefret ediyorum şu heriften bir kere olumlu şey yazdığına denk gelmedim ayrıca çok bilgiliymiş gibi havaları var futboldan tutun basket voleybol tenis hakkında hatta her türlü spor hakkında otoriteymiş gibi yorumlar yapıyor.

Adam yaşlandı artık sadece gündeme gelmek için yorum yapıyor. Fark ettiyseniz yorumları genelde biz ne diyorsak hep tam tersi oluyor. Normal yani bu demeçler.

Şu adam kadar nefret ettiğim bir insan daha olamaz cidden nefret ediyorum şu heriften bir kere olumlu şey yazdığına denk gelmedim ayrıca çok bilgiliymiş gibi havaları var futboldan tutun basket voleybol tenis hakkında hatta her türlü spor hakkında otoriteymiş gibi yorumlar yapıyor.

hıncal uluç hep canı,kanı olanlara bulaşır.GS,zamanında çok yakın arkadaşı olan sezen aksu gibi..sezene de laflar ediyodu bikaç sene önce köşe yazılarında.bu adamı böyle kabul edin.

Bu Başak Koç denen hatun fb'limidir nedir lan ?

kuş forumundan :)

Belhanda melhanda kesmez artık beni...

Sneijder´in bi üst versiyonu Neymar-Rooney-Zlatan´dır.

Ee bu adamları da bu parasızlık ve bu vizyonsuzlukla alamayacağımıza göre an itibariyle Psikolojimizin hepten içine edilmiştir.

Ateş bastı beni...Bu ateş üfleyerek sönmez Aziz Başkan...Yönetim İSTİFA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt