Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allahını seven üstüme Sneijder röportajını atsın.

Forum uyuma, Taraftarına sahip çık!

:f Adamın köpeği bile tatlı lan :)

j5yb7.png

j5yd2.jpg

cinsi ne bunun büyümüyosa alırım ben bundan

Selcuk'dan yük gitdi...artik daha rahat oynicakdir. Yeni sistem'de Melo daha cok defansif oynicak, ve sadece buna konsantre olup, daha verim alabiliriz.

biri kadro yapsın

[video=youtube;btaAnm09CvI]https://www.youtube.com/watch?v=btaAnm09CvI[/video]

:yenieek:

Sneijder röportajını atıcak bi mübarek yok mu ?

Selcuk'dan yük gitdi...artik daha rahat oynicakdir. Yeni sistem'de Melo daha cok defansif oynicak, ve sadece buna konsantre olup, daha verim alabiliriz.

evet bende bunu diyorum.melo daha defansif olucak.selçuk daha rahat artık işine bakan bir adam olacak.sneijder ondan bahsetmiyorum:lol:

Ben ne saygısızlık ettim ne de tahrik ediyorum. Borsaya bildirildiğinde gelmez dedi hadi eyvallah, bir çok kişi söyledi gelmeyeceğini. Ama günlerce totem yapıyorum diyip bir fenerliden farksız mesajlar atıp durdu. Herkes Hakan'ı ve onun totemini takip etmek zorunda değil. Bilmeyen biri gelip burda ona küfredip, defol git antuya dese, BOŞ yere ceza alsa nasıl olurdu peki? Ayrıca borsa bildiriminden sonra "Gelse bile başarılı olmaz" demek asıl provakasyondur. Tatmin olmadıysan daha açıklayabilirim. Burdaki imsanların huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok, sende bunun bilincinde olmalısın.

Iyi o zaman sende simdi insanlarin huzurunu kacirma ve ayril dostum :))

Diyalog'a da girmemiz zaten sacmalik, benim fenerliden ne farkim var be :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt