Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelmiş taraftara kapalı imza töreni mi olur abi.

Stoper ve ya solbek alıncak eğer hangi bölge olursa olsun yabancı olucaksa tercihim sol bek

Ya imza töreni ne zaman hiç açıklama da yok? seyirciye kapalı olacak ama ne zaman olacak onu merak ettim ben.

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yarın sağlık kontrolünden sonra imzalar atılır. Sadece basın alınarak TTarenada imza töreni yapılır. (çimde değil)

Ya tamam eşinin videolarını koyup durmayın lan olum bu ne tatlılık :gul:

mert gercekcı olalım

adam gelse bıle basarılı olmaz demsı suc degıl

kımse kımseyı sevmek zorunda degıl

ama goruslerıne saygı gostermelı

hakaret, alaycı ,kaba uslup olmadıgı surece herkse goruslrını bıldırmelı

onda hemfikiriz ama sen şuan onla biraz samimi olduğun için bunu diyosun

ee bu adam burda 5-10 kişiyle samimi taş çatlasa,diğer çoğunluğa çok itici ve tahrik edici olarak geliyo mesajları

ben şimdi bi umutla foruma giriyorum acaba noldu vs bi geliyorum hemen bu çoıcuğun mesaj:gelmez gelmezzz

yani ben bu mesajları görmek zorunda değilimki

ha sneijderi istememek farklı gelmez gelmez diyip olumsuzluk yaratmak farklı

bide işin ilginci gelmez gelmez diyip huzuru bozuyosun onada eyv ama sonrada totem diyip de işin içinden çıkma çabasına girme be kardeşim:yenieek:

Riera sol tarafta amrabat dan daha iyi iş yapar.Tabi sol bek gelirse

onda hemfikiriz ama sen şuan onla biraz samimi olduğun için bunu diyosun

ee bu adam burda 5-10 kişiyle samimi taş çatlasa,diğer çoğunluğa çok itici ve tahrik edici olarak geliyo mesajları

ben şimdi bi umutla foruma giriyorum acaba noldu vs bi geliyorum hemen bu çoıcuğun mesaj:gelmez gelmezzz

yani ben bu mesajları görmek zorunda değilimki

ha sneijderi istememek farklı gelmez gelmez diyip olumsuzluk yaratmak farklı

bide işin ilginci gelmez gelmez diyip huzuru bozuyosun onada eyv ama sonrada totem diyip de işin içinden çıkma çabasına girme be kardeşim:yenieek:

ben oyle oldugunu dusunuyorum

[video=youtube;HBni9VHhyNE]https://www.youtube.com/watch?v=HBni9VHhyNE[/video]

hiçbir transfer döneminde bu kadar g.t olan insan olmamıştı

bende gelmez diyordum. o yuzden su an acayip seviniyorum. ama gercekten gelmeyecegini dusunuyodum arkadaslar, ben ne bilim sneijder'in bukadar sempatik oldugunu, veya soyle soyleyim, hollandalilarin bukadar sempatik olabilecegini bilmiyodum. kendim de hollandada yasiyorum.

inanilmaz bisey bu.

2013 bize sanki kapilari acti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt