Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence hep sneijderle uğraşıldı.dahada transfer beklemeyin derim ben.gelirse s.aziz potuk gibisi gelir.Başkan parayı bas evrayı al:D

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hala tam anlamıyla geldiğini kabullenebilmiş değilim nası geldi lan bu herif TSL ye :o

sol bek ve stoper transferi lazım birde sağ açık ondan sonra ver coşkuyu :yoji:

Benim tanıdığım Fatih hoca'da oynatmaz diye düşünüyorum Sneijder'i. Ki zaten hazır değil. Antremanlara çıktı kondüsyon olarak sorunu yoktur belki ama 4 aydır maça çıkmadı. Yedek başlar büyük ihtimal.

Oyuncuya gore degisir...Hagi mesala 1.08.1996 tarihinde Galatasaray'a imza atti 10-08-1996 tarihinde Fatih Terim Van macinda ilk 11 de gorev verdi. 2 tane de gol atti. Hagi, Sneijder vari futbolcularin mac eksigi pek problem olmaz. Hem suanda Hollanda milli takimi bir mac yapsa Sneijder'i oynatmayacakmi? Yine de oynasada oynamasada fark etmez varsin sonraki maclarda forma giysin ;)

Bu sene şampiyon alırsak seneye afrikadan sağlam bir banana ekleyelim pastamıza portakal tamam ama forvetede bir banana lazım şöyle Demba Ba vari en ithalinden :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sneijder'in arkasındakiler Melo-Selçuk-Engin olmalı bence..

Sneijder'i serbest bırakmalıyız.. Geridekiler de rakibi boğacaklar..

Örnek : Hagi-Okan-Suat-Emre

Sneijder : Melo-Selçuk-Engin

Engin bu formuyla yapamaz abi dediklerinizi. Geçen seneki Engin Gattuso gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt