Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hala tam anlamıyla geldiğini kabullenebilmiş değilim nası geldi lan bu herif TSL ye :o

Galatasaray / Şampiyonlar ligine geldi diyelim hocam. TSL deyince inanması çok güç tabi :asd:

SneijderFoto.jpg

Foto: Serdar Çelebi @serdarcel

Şıkırtı varmı renkdaşlarımmmmm güzel kardeşlerim..

:D

Stoper ya da sol bek ???? wesley tamam da birisi şart bunlardan

Sahaya diziliş aşşağıdaki gibi olmalı 7 yabancı var biliyorum amaç diziliş hakkında bilgi vermek

Melo defanstan topu alıp oyuna sokucak oyuncu olacak Selçuk reis orta sahanın patronu Sneijder de fenerin Alex'i kullandığı gibi ceza sahası ve çevresinde öldürücü işleri yapacak

resim çıkadıysa buda linki

yanlız carlinhos veya yabancı stoper veya sol bek gelirse kaç nasıl olacak sahada adam sayısı kim çıkacak.

sercan sararer gibi asla üzerinde durulmamasi gereken bir adam, sercan en fazla 1, gökhan ise en fazla 2 milyon eder.

rubin kazan'da oynamiyor zaten, gökdeniz'in yedegi

Sercan konusunda katılıyorum kesinlikle saçma sapan bi adam ama Gökhan'da bence iş var ya ... Rubin'le de sorunu varken alınıp denenmeli bence ama bakalım ...

fifada ilk gollerimi attim sneijder ile :D

Sahaya diziliş aşşağıdaki gibi olmalı 7 yabancı var biliyorum amaç diziliş hakkında bilgi vermek

Melo defanstan topu alıp oyuna sokucak oyuncu olacak Selçuk reis orta sahanın patronu Sneijder de fenerin Alex'i kullandığı gibi ceza sahası ve çevresinde öldürücü işleri yapacak

şu takımda hızı ile çalım atacak iki adam var

1-snejder

2-danny :) diğerleri durağan adamlar...

Sneijder yatmış beyler .

Çocuk yol yorgunu tabi :asd:

Ya bu almanlar ne pislikler be :SS: 2 gündür forumda savasiyorum resmen daslaklarla resmen.

İstanbul sneijder ailesini fethetmiş anlaşılan:yenieek:

bence guzel bir dizilis Dany yerine o yuzden yerli bir stoper alinacak diye dusunuyorum.

şu takımda hızı ile çalım atacak iki adam var

1-snejder

2-danny :) diğerleri durağan adamlar...

Vargas-Riera kanadı akar hocam bu arada formda Melo'da dikine gidebiliyor bu kadro olabileceklerin en iyisi benci öbür türlü Selçuk'un verimi çok düşecek

şimdi bu adam yarın istanbulu gezmeye cıktığında mılyon tane insan foto cektırmek istiycek adam hayatından bezicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt