Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ahmet mete ışıkara hocamız vefat etmiş allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Sahaya diziliş aşşağıdaki gibi olmalı 7 yabancı var biliyorum amaç diziliş hakkında bilgi vermek

Melo defanstan topu alıp oyuna sokucak oyuncu olacak Selçuk reis orta sahanın patronu Sneijder de fenerin Alex'i kullandığı gibi ceza sahası ve çevresinde öldürücü işleri yapacak

resim çıkadıysa buda linki

Vargas'ı geçiniz. Riera solbekte daha iyidir ondan. İki üç sene önce çok beğenirdim ama sakatlıklardan sonra kendine gelemedi hala da çok sık sakatlanıyor. Carlinhos alınabilirse alınmalı müthiş bir vizyon transferi olur o da bizim için. Ya da M'Bengue.

trtspor süper kupa finali kupa töreni:ayatollah:

şimdi bu adam yarın istanbulu gezmeye cıktığında mılyon tane insan foto cektırmek istiycek adam hayatından bezicek

Yılda 5 kağıt para alıyor onuda yapsın bir zahmet.Kendimizi küçük görmeyi seviyoruz bu adam dünyanın neresinde gezmeye çıksa çevirip foto çeken imza alan olur

beyler biri yazmış "biz şimdi gol kaçırdı diye sneijderemi küfretcez oha lükse bak" :D

Ulen dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Resmi Açıklama Gelmedi Daha :asd:

Vargas'ı geçiniz. Riera solbekte daha iyidir ondan. İki üç sene önce çok beğenirdim ama sakatlıklardan sonra kendine gelemedi hala da çok sık sakatlanıyor. Carlinhos alınabilirse alınmalı müthiş bir vizyon transferi olur o da bizim için. Ya da M'Bengue.

isimlere bakma hocam konu diziliş aklıma geleni yazdım sol beke

ne oluyo abi ya herkes tek tek gidiyo Allah Rahmet Eylesin

m'bengue en mantıklı aday adı geçenlerden bence dany semih ikilisi fena değil ama yabancı sınırı sorunu nedeniyle yerli stoper de alınabilir öncelik sol bek olmalı

Bence bundan sonra GS en iyisi

4-3-1-2 oynasin.

Zaten Kanat oyuncumuz yok dogru durüst ve Hamit oratada daha cok is yapar.

Muslera

Eboue - Dany - Semih - Hakan

Selcuk - Melo - Hamit

Sneider

Burak - Elmander

yada

Muslera

eboue - dany - semih - riera (transfer)

Selcuk - Melo - Hamit

Sneider

Burak - Umit

bizim reis istanbul'u gezmeye baslamis bile, adam cok sevecek burayi cok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt