Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal AYSAL'ın Danışmanının resmini koyacak biri var mı ? Sinan Kalpakçıoğlu'nun..

Hamit 'in sorunu form durumu değil oynadığı mevki. Göbek oyuncusu Hamit. Euro 2008'de ön libero gibi oynuyordu ve harikalar yaratıyordu hatta

enginde form tutsun hamitte iyi olan formayı kapar ama ben enginin hemen silinip atılmasından yana değilim

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Belhanda transferi için futbolcuyla ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

H.O

enginde form tutsun hamitte iyi olan formayı kapar ama ben enginin hemen silinip atılmasından yana değilim

Cok büyük bir patlama yapmazsa uzatılmaz sözleşmesi iyice gözden düştü. Forma kapması da iyice zorlaştı Sneijder ve form tutan Yekta ile birlikte

beyler biraz 12numaraya gülelim mi?

benim orada accountum var ve orada en cok konusulan konuda küfür, feneri incitici seyler söyleyeyim mi, hem o arada sizde o konuya girip efsanevi capsler alirsiniz...

Ne dersiniz?

belhanda ya dünya nın parasını verirler şimdi bu ezikler

Ezükler çekemedi ghahahahahhaaa

Belhanda ismini duyan yoktu transfer döneminden önce. İyi topçu olabilir ama o kadar para etmez. Sneijder'le aynı maliyetli nerdeyse :asd: ezikler işte ne beklersin.

HAHAHAHA Fenerbahçe Belhanda'Yla görüşmelere başlamış yarıldım yaaa Sneijder'in üstüne şaka gibiler valla :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt