Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aklıma şu geliyor..

k.toureyi alıp...

-------------muslera----

-k.toure----danny--semih----mvgoe (neyse işte)

--------------melo--------------

--eboue----hamit-----selçuk--------

------------snejder-------

------------burak-----

türkiyede de ortaya yekta engin veya umut ilerde. danny yedekte....:confused::confused::confused:

zaaaaaaaaaaa :trollface: belhandayi bildirmisler.

ulan ne ezik camia bunlar la.

sneijder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>belhanda

hocam yönetime söv aykutu öv aykutun sucu yok de belhanda transferini sneijder transferinin ezikliğinde kalmamak için yapıyoruz de :asd:

söylemek istediklerini bana aynen özelden bildir, noktasina virgülüne karismadan orada yazacagim :-)

bu dedigim diger arkadaslar icinde gecerli, biraz icinizi dökün ve bu dediklerinizi 12numarada görün :asd:

Biz Sneijderi alinca adamlar parayi basip Belhanda'yi getirmis anlasilan. Her nekadar da ezikler bu transferi yapsa dahi ben böyle büyük isimlerin ülkemize gelmesine seviniyorum.

yav bizim amrabat bu belhandadan daha iyi degilse bisey bilmiyorum,amrabatin sorunu bize geldikten sopnra özguvenini kaybetmis gorunuyor,her an hata yapmaktan cekiniyro buda performansini dusuruyor

Sneijder´den sonra Belhanda´nin havasi kalmadi be Aziz´im :D

Madem cevap verme sirasi bize geldi, patlatalim Cissokho tarzi bir azman da iyice yasamaktan vazgecsinler :D

Belhanda ismini duyan yoktu transfer döneminden önce. İyi topçu olabilir ama o kadar para etmez. Sneijder'le aynı maliyetli nerdeyse :asd: ezikler işte ne beklersin.

Geçen sene Fransa'nın en iyi oyuncusu seçildi. Bize gelseydi en az Sneijder kadar sevinirdim. 15 verseler dahi değecek bir oyuncu. Ama tabi şöylede bir şey var Aykut ne yapar eder onu da futboldan soğutur. :asd: Misal B. Munih ya da Arsenal gibi kendini geliştireceği bir kulübe gitse, Roben, Ribery seviyesine çıkabilecek bir oyuncu şüphesiz.

Amrabat'ın 2.yarı performansını merak ediyorum Sneijder'in gelişinden sonra ileri hattaki oyuncuların performansında gözle görülür artış olur bence..

Bakalım Belhanda Amrabat'tan iyi çıkacak mı.

Belhanda mı ? Oda bişey mi beyler unutmayın Aykut Kocaman :lol:

yav bizim amrabat bu belhandadan daha iyi degilse bisey bilmiyorum,amrabatin sorunu bize geldikten sopnra özguvenini kaybetmis gorunuyor,her an hata yapmaktan cekiniyro buda performansini dusuruyor

belhanda iyidir öyle demeyin. ama farketmez. fener aldığı için oda foslar.

ulan harbiden ezik bunlar. sırf sıneydır gündemini değiştirmek için 20 gün bizim bu adamı bitirmemizi beklediler.:asd:

Geçen sene Fransa'nın en iyi oyuncusu seçildi. Bize gelseydi en az Sneijder kadar sevinirdim. 15 verseler dahi değecek bir oyuncu. Ama tabi şöylede bir şey var Aykut ne yapar eder onu da futboldan soğutur. :asd: Misal B. Munih ya da Arsenal gibi kendini geliştireceği bir kulübe gitse, Roben, Ribery seviyesine çıkabilecek bir oyuncu şüphesiz.
stoch da öyleydi bence ama hali ortada.krasic sürünüyo resmen.

iyimidir kötümüdür bilmem ama bu arap ülkeleriden topçu almayacan arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt